Cel mai odios spectacol de modă al viitorului! Vedetele au purtat ţinute horror pe covorul roşu

Gala Met reușește în fiecare an să stârnească controverse, și asta datorită ținutelor pe care le poartă vedetele pe covorul roșu. Organizatorilor le place să provoace starurile, punându-le imaginația la contribuție, astfel încât în fecare an, ei trebuie să își adapteze ținutele la o anumită tematică.

RomaniaTV.net
04 mai 2016, 10:38
Cel mai odios spectacol de modă al viitorului! Vedetele au purtat ţinute horror pe covorul roşu

Unele vedete reușesc să impresioneze prin piesele vestimentare, altele mai bine s-ar lăsa păgubașe. Cel puțin, așa spun specialiștii, care de fiecare dată au ce să comenteze când vine vorba de covorul roșu pentru acest eveniment. Anul acesta, tematica a fost „tehnologia viitorului”, iar unele dintre cele mai cunoscute vedete au eșuat lamentabil, reușind doar să atragă asupra lor cele mai dure critici. Iată care sunt cele mai nereușite ținute!

Citeşte şi  Vedete fără lenjerie intimă! Iată starurile care au arătat mai mult decât trebuia la cele mai mari evenimente

Tematica din acest an pentru Gala Met, gală are ca scop strângerea de fonduri pentru diferite cauze, a fost o piatră de încercare pentru multe dintre vedete, dar mai ales pentru armatele de stiliști care stau în spatele imaginii acestora. Unele nu au reușit deloc să se ridice la nivelul standardelor, alegând să combine mult prea multe elemente, din mult prea multe zone și să le pună pe…corpul nepotrivit.

Pozele cu vedetele care s-au îmbrăcat îngrozitor pe elli.ro