Vedete fără lenjerie intimă! Iată starurile care au arătat mai mult decât trebuia la cele mai mari evenimente

Oricât de mult ar avea grijă să nu se întâmple acest lucru, o parte dintre vedetele de la Hollywood se mai fac și de râs. Unele apar pe covorul roșu cu urme de pudră sau machiaj pe față, altele aleg să se machieze singure, creând adevărate catastrofe vizuale, iar altele se pare că își uită...lenjeria acasă! De-a lungul timpului, unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood au intrat în atenția presei datorită acestor mici erori de garderobă, imediat taxate de presa de profil! Care sunt vedetele surprinse fără lenjerie intimă la cele mai mari evenimente de covor roșu, aflați mai jos!

RomaniaTV.net
29 apr. 2016, 05:47
Vedete fără lenjerie intimă! Iată starurile care au arătat mai mult decât trebuia la cele mai mari evenimente

Pentru unii dintre noi, lenjeria intimă nu este un accesoriu, ci un obiect vestimentar de care nu ne putem lipsi. Însă atunci când alegi o ținută care lasă să se vadă mai mult decât trebuie sau când alegi ținute transparente sau mulate, lenjeria intimă devine opțională. Și tocmai pentru că devine opțională, acest lucru crează situații jenante, și de o parte, și de cealaltă.

Citeşte şi  Vedete care şi-au ascuns copiii

Heidi Klum

Nu este o regină a gafelor, în general fiind tipul de vedetă foarte atentă la ținutele pe care și le alege pentru covorul roșu. Nu știm exact ce s-a întâmplat la acest eveniment, unde Heidi arată mai mult decât ar fi trebuit. Probabil decupajul din spate nu a favorizat-o foarte mult, pentru că a arătat tuturor un început de fund. Ea însă pare a fi foarte împăcată cu situația, așa că nu putem decât să îi urăm succes în continuare!

Continuarea pe elli.ro