O mare companie se află în căutarea a 8.500 de angajați. Pe ce domenii de activitate se caută personal

8.500 de posturi libere la Disneyland Paris, dintre care 1.500 cu contracte permanente. Se caută în mod special persoane care se pricep la mentananță, dar și pentru catering.

28 nov. 2023, 13:33
O mare companie se află în căutarea a 8.500 de angajați. Pe ce domenii de activitate se caută personal

Se caută angajați la cel mai popular parc tematic din Europa, Dineyland Paris. De 8.500 de persoane are nevoie compania în perioada următoare, iar 1.500 dintre ele vor avea contract permanent.

Citește și Locuri de muncă scoase la concurs cu salariu de 20.000 de lei în România. Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti

„Avem nevoie în special de personal de mentenanță și de catering”, au declarat pentru Le Parisien responsabilii cu resursele umane de la Disneyland Paris.

Disneyland face 8.500 de angajări

Chiar dacă e unul dintre cele mai vizitate parcuri din lume, în momentul de față e afectat de lipsa forței de muncă, în special în ceea ce privește mentenanța. Parcul caută să recruteze tehnicieni și ingineri pentru mai mult de treizeci de ocupații implicate în renovarea atracțiilor. În total, sunt disponibile peste 120 de posturi permanente în acest domeniu. De asemenea, sunt bineveniți și începătorii care doresc să urmeze cursuri de formare în sectorul atracțiilor. Potrivit conducerii, aceștia vor primi un salariu ușor mai mare decât salariul minim (2%) atunci când vor începe să lucreze.

Disneyland Paris s-a mai confruntat cu lipsa forței de muncă. Spre exemplu, anul trecut, EuroDisney a anunțat că recrutează câteva mii de angajați pentru campania sa anuală. Parcul are deja aproape 16.000 de angajați, ceea ce i-a adus distincția de a fi recunoscut drept „unul dintre cele mai mari stabilimente din Franța” de către INSEE.

În perioada pandemiei, Disneyland a trebuit să concedieze circa o mie de angajați, iar acum caută să se extindă cât mai mult pe mai multe domenii de activitate.

Citește și Veste îngrijorătoare pentru angajaţii unei cunoscute fabrici de piese auto din România. Aproape 5.500 de locuri de muncă vor fi desfiinţate