Cel mai PROST concurent din istoria „Vrei să fii milionar!” VIDEO

Dan Negru, prezentatorul emisiunii "Vrei să fii milionar" din Republica Moldova, a avut parte de un concurent care l-a lăsat mască! În ciuda faptului că avea colegiul făcut în America, facultatea şi masterul terminate la Chişinău, invitatul nu a ştiut să răspundă la o întrebare banală, de clasa a V-a, informează CANCAN.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 13:12
Cel mai PROST concurent din istoria „Vrei să fii milionar!” VIDEO

Se pare că surpriza a fost, de data aceasta, de ambele părţi: cea a prezentatorului şi a concurentului! Uimită a fost şi iubita celui care visa, probabil, la premiul cel mare. Prima întrebare s-a dovedit a fi şi cea care l-a eliminat: „Cine a fost păcălit de vulpe în povestea lui Ion Creangă?”, iar variantele au fost „capra, lupul, poliţistul sau ursul”.

Răspunsul a fost dezamăgitor şi penibil! Concurentul a fost ferm în alegerea sa şi a optat pentru lup, care a fost păcălit şi el, dar nu de vulpe! Dan Negru şi-a pus mâna în cap la auzul acestei variante şi chiar s-a mirat că „un om cu un colegiu făcut în America, facultate şi master în Chişinău” a greşit la o întrebare banală pe care „orice copil de 7, 8, 9 şi chiar 10 anişori ştie că ursul a fost păcălit de vulpe”.

„Eram convins că te duci peste 50.000 de lei. O coadă, un urs şi o vulpe! Când o să aveţi vreo 4 copii frumoşi, o să le spuneţi mereu povestea care nu v-a adus vouă bani”, au fost ultimele cuvinte ale lui Dan Negru în timp ce poftea concurentul să părăsească pupitrul.