Cel mai puternic antibiotic natural. Reţeta preparată acasă care trateaza toate infecţiile

Tincturile au fost folosite inca din momentul in care alcoolul a inceput sa fie distilat. Insa medicina moderna a etichetat tinctura drept remediu babesc asa ca s-a renuntat la ea. Insa tincturile sunt medicamente. Alcoolul, folosit pentru a extrage constituentii chimici din ierburi sau alimente, se transforma intr-un lichid concentrat care se pastreaza pe termen nelimitat.

20 ian. 2024, 09:36
Cel mai puternic antibiotic natural. Reţeta preparată acasă care trateaza toate infecţiile
Cel mai puternic antibiotic natural. Reţeta preparată acasă care trateaza toate infecţiile

Cel mai puternic antibiotic natural. Spre deosebire de pastile, care continu doar unul sau doua substante chimice, care sunt adesea sintetizate, tincturile raman „intregi”. Ele contin toate substantele benefice extrase din ierburi. Sunt atat de puternice incat este important sa le consideri drept surse vindecatoare puternice care nu prea dau efecte secundare.

Citeşte şi: Ajută sau nu alcoolul la digestie? Ce spune nutriţionista Mihaela Bilic, o să rămâi surprins!

Totodata sunt uimitoare intrucat pot fi facute in casa si pentru a raspunde strict nevoilor tale. Poti face o tinctura cu 80% alcool, insa cei care doresc sa evite alcoolul pot folosi glicerina sau otet din cidru de mere. Glicerina se potriveste tincturilor pentru copii intrucat produsul nu este atat de puternic.

Antibiotic natural. In cazul in care vrei un tonic, atunci o tinctura pe baza de otet din cidru de mere este ceea ce iti trebuie.

Nu doar ca este 100% nontoxic, insa otetul din cidru de mere are o multime de beneficii el insusi:

– ajuta la echilibrarea acid/alcalin in organism;

– ajuta tractul digestiv – daca cidrul de mere este organic si nefiltrat si contine anumite bacterii probiotice excelente pentru organism;

– acidul acetic este un antimicrobian puternic ce reduce colesterolul si ajuta la sensibilitatea la insulina;

– acidul malic este un antifungic, antibacterial si antiviral puternic care imbunatateste productia energetica care are ca efect o crestere mentala si musculara deopotriva;

– intareste sistemul imunitar.

Citeşte şi: Cum să scapi de răceală în 24 de ore. Care sunt cele mai eficiente remedii, vitamina C nu este o soluţie!

Cum poti face un antibiotic, antiviral si antifungic puternic? Dr. Richard Schulze il numeste SuperTonic. Ai grija, totusi, sa folosesti ingrediente organice sau, preferabil, crescute de tine.

Citeste cum poti prepara antibioticul natural pe SFATULPARINTILOR.RO.