Fabulos! Cum și-a celebrat Cătălin Botezatu ziua de naștere. Câți ani a împlinit celebrul designer

Cătălin Botezatu a împlinit pe data de 3 decembrie 2022 vârsta de 56 de ani. Celebrul designer a marcat momentul printr-o petrecere, alături de prieteni. 

03 dec. 2022, 12:29
Fabulos! Cum și-a celebrat Cătălin Botezatu ziua de naștere. Câți ani a împlinit celebrul designer

Creatorul de modă a organizat vineri seara o masă mare, cu bucate atent alese. A avut grijă ca fiecare invitat să se simtă ca acasă, scrie presa de cancan.

Evenimentul a început la una dintre locațiile exclusiviste din Capitală. Apoi, a urmat petrecerea din club. Party-ul a durat până în zori.

Printre cei care i-au cântat lui Cătălin Botezatu s-a numărat și Pepe. Zeci de persoane publica l-au celebrat pe fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

 

Cătălin Botezatu și-a schimbat drastic stilul de viață

 

Cătălin Botezatu este foarte atent să ducă un stil de viață sănătos, mai ales că de-a lungul timpului a avut grave probleme sănătate, în special la inimă. Creatorul de modă susține că a renunțat la prăjeli, dar și la carne, cu excepția celei de vită, pe care o consumă foarte rar. Îndrăgitul om de fashion a ales să mănânce mai multe fructe și a uitat chiar și de dulciuri.

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general … Mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce”, a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Fostul model din perioada „Zina Dumitrescu” este născut în anul 1966. „Bote” este recunoscut la nivel internațional pentru activitatea sa de designer vestimentar și creator de modă. Celebrul artist a călătorit în toată lumea și are o avere estimată la câteva milioane de euro.