Cel mai tânăr milionar din România. La nici 40 de ani, Călin trăiește cu soția și cei cinci copii într-un imperiu de un milion de euro la marginea Brașovului

Călin Donca e printre cei mai tineri milionari din România. La nici 40 de ani, are o familie frumoasă și și-a construit un imperiu la marginea Brașovului.

10 ian. 2023, 11:43
Cel mai tânăr milionar din România. La nici 40 de ani, Călin trăiește cu soția și cei cinci copii într-un imperiu de un milion de euro la marginea Brașovului

Nu i-a fost ușor. Călin Donca a fost nevoit să facă o mulțime de sacrificii pentru a se bucura de tot ce deține astăzi. Soția i-a fost alături la fiecare pas, iar acum trăiesc împreună într-o vilă de peste un milion de euro, conduc bolizi de lux și au o afacere profitabilă și în domeniul energiei. Au împreună cinci copii pe care îi cresc doar ei doi, fără să apeleze la bonă sau vreun alt ajutor.

Citește și Testul dragostei! Milionarul i-a spus iubitei că a rămas fără bani. Iată cum a reacționat fata

„Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, a spus Călin Donca, în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Asta-i România”.

Călin Donca și soția au muncit din greu pentru averea lor

Orianda și Călin Donca au fost nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru ceea ce au azi. Provin din familii modeste și au muncit din greu toată viața, cu ambiția de a-și depăși condiția.

Citește și Milionar român, înghetat de frig într-un hotel de 4 stele în Italia! „Sir, we support the war!” Până în noiembrie italienii nu pornesc deloc căldura, deşi noaptea sunt 7-8 grade!

„Personal, întotdeauna am știut că voi fi bogat! De asta am și tras de multe ori peste limita umană obișnuită, deoarece am observat că diferența între atunci și acum e doar o chestiune de timp și cu cât muncești mai mult cu atât timpul este mai scurt! Spre deosebire de copiii noștri, noi nu provenim dintr-o familie bogată și cred că este un avantaj

deoarece fiecare dintre noi ne-am bucurat de fiecare treaptă, de fiecare moment de bucurie, de succes, de prima mașină, a două mașină, a treia mașină, prima locuința în care am stat. Îmi amintesc chiar acum că în Brașov când am venit noi dormeam la început pe o saltea pentru că locația unde am închiriat echipamentul pe un deal, ne-a zis, vreți va dăm fără mobilier și câteva saltele! Așa am început noi în Brașov!”, a mai spus Călin Donca.