Testul dragostei! Milionarul i-a spus iubitei că a rămas fără bani. Iată cum a reacționat fata

Un tânăr milionar pe nume Livian, care trăia o poveste de dragoste de câțiva ani cu iubita lui Ela, a supus-o unui test pentru a vedea dacă ea e aleasa.

07 oct. 2022, 18:52
Testul dragostei! Milionarul i-a spus iubitei că a rămas fără bani. Iată cum a reacționat fata

Tânărul milionar, îndrăgostit de fata cu care era împreună de foarte mult timp, s-a gândit să facă următorul pas și să o ceară pe aceasta de soție.

Toți cei din jur au pus la îndoială loialitatea și sinceritatea fetei față de el, așa că Livian a luat decizia de a-i testa iubirea. Înainte să o ceară de nevastă, tânărul i-a spus fetei că și-a pierdut toată averea din cauza jocurilor de noroc. El i-a mai spus că, totuși, nu este dependent de aceste jocuri de noroc și că se va pune din nou pe picioare, dar până cân lucrurile își vor reveni la normal… e falit!

Citește și: O femeie a aflat la radio că iubitul ei o înşală. Cum a reacţionat bărbatul

Reacția fetei a fost una neașteptată. Chiar dacă în trecut ea îi jura iubire veșnică, Ela și-a schimbat sentimentele și părerile când a aflat că iubitul ei nu mai are niciun ban. La scurt timp, femeia a realizat că, de fapt, relația lor nu va avea un viitor.

Cuvintele femeii l-au lovit direct în suflet pe bărbat: „Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt deloc pregătită să mai continui, cred că nu sunt suficient de îndrăgostită de tine. A fost frumos totul, dar vreau să îi pun capăt acum ca să nu suferim mai mult după. Înțelege-mă!”

Astfel, tânărul a rămas singur, dar milionar și cu pace în suflet pentru că nu mai are alături de el o persoană care este cu el doar pentru bani.

Citește și: O badantă din Italia a devenit milionară după moartea bătrânului pe care l-a îngrijit. Care a fost reacția rudelor bărbatului decedat