Cel mai tânăr milionar român a coborât dintr-un Lamborghini de 350.000 de euro, pentru a-și plimba iubita celebră cu barca

Cel mai tânăr milionar român a coborât dintr-un Lamborghini de 350.000 de euro, pentru a-și plimba iubita celebră cu barca. Cei doi se află la începutul relației şi își petrec mai tot timpul împreună, iar sentimentele lor par să fie mai tot mai intense.

21 iun. 2021, 15:49
Cel mai tânăr milionar român a coborât dintr-un Lamborghini de 350.000 de euro, pentru a-și plimba iubita celebră cu barca
Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar român

Cel mai tânăr milionar român a coborât dintr-un Lamborghini de 350.000 de euro pentru a-și plimba iubita celebră cu barca. Este vorba despre Sebastian Dobrincu, botoșăneanul cunoscut drept cel mai tânăr milionar din Silicon Valley şi iubita lui, cântăreaţa Ioana Ignat.

Citeşte şi: O celebră cântăreaţă de la noi, ameninţată că va fi desfigurată. „Te voi arde!”

Cel mai tânăr milionar român, cu barca în Herăstrău

Zilele trecute, cuplul îndrăgostit au profitat de vremea călduroasă din București și au ieșit în oraș. La un moment dat, tânărul a decis să ”schimbe” Lamborghini-ul Hurracan Evo cu o barcă din Herăstrău.

Sebastian și-a parcat bolidul de lux, în valoare de aproximativ 350.000 de euro, a luat-o de mână pe Ioana și împreună s-au îndreptat spre ponton, potrivit imaginilor postate de Cancan.ro.

La doar 22 de ani, Sebastian Dobrincu controlează o companie care face statistică și management pe social media, care l-a transformat, la o vârstă fragedă, într-unul dintre bogătașii țării.

Dacă anul trecut forma o pereche cu vloggerița Mihaela Pantea, cunoscută pe rețele sociale drept Mimi, de câteva săptămâni milionarul a început o relație cu Ioana Ignat. O artistă de muzică pop care a devenit cunoscută în 2016, odată cu participarea la emisiunea “Vocea României”, unde a ajuns până în finală.

Născută pe 22 iulie 1998, la Botoșani, Ioana a făcut parte din echipa lui Marius Moga, unde a ajuns până în finală. A lansat primul ei single, “Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

Cum a făcut Sebastian Dobrincu primii bani

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley şi la doar 20 de ani el s-a dovedit a fi cel mai tânăr dintre cei aflaţi pe lista celor mai bogați 30 de europeni cu vârsta sub 30 de ani, întocmită de revista Forbes.

Sebastian Dobrincu este puştiul ăla de 21 de ani, care la 17 ani şi-a luat ghiozdanul în spate şi a plecat în New York, ca să îşi construiască propria companie. Sunt antreprenor şi muzician, asta scrie în fişa postului meu. Am tot auto-învăţat programare când aveam 8-9 ani şi am tot avut diverse job-uri. Primul job la birou l-am avut pe la 12-13 ani. A fost o experienţă, pentru că nimeni de la birou nu ştia că sunt minor”, povesteşte Sebastian Dobrincu. (Citeşte AICI mai multe detalii)