Cel mai tânăr om de afaceri din lume are 8 ani FOTO

Un băieţel în vârstă de doar opt ani a reuşit să pună pe picioare o afacere atât de profitabilă, încât a fost nevoit să îşi angajeze mama şi doi fraţi mai mari pentru a reuşi să onoreze comenzile.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 16:12

Britanicul Harli Jordean este diferit faţă de toţi ceilalţi copii de opt ani. În timp ce prietenii lui se joacă pe calculator, Harli este ocupat cu furnizori, stocuri şi comenzi pentru afacerea sa cu bile, scrie dailymail.co.uk.

Băiatul conduce un site care vinde bile de doi ani, iar compania sa produce mii de lire în fiecare an, datorită comenzilor care vin chiar şi din Statele Unite.

Harli este atât de ocupat încât a fost nevoit să o angajeze pe mama lui şi pe doi dintre fraţii mai mari pentru a-l ajuta cu numărul mare de comenzi.

Însă în loc să se lase depăşit de situaţie, băiatul se comportă ca un profesionist şi are planuri ambiţioase pentru viitor: „Visul meu este să am un lanţ de magazine precum Hamleys – va fi unul dintre cele mai mari magazine de jucării din lume, dar va vinde tot soiul de bile”.

Tânărul om de afaceri a povestit că şi-a început afacerea de milioane prin schimbul de bile cu prietenii lui. Atunci când a rămas fără bile, a rugat-o pe mama lui să-i cumpere altele de pe internet, însă pentru că nu a găsit un loc de unde să le cumpere, s-a hotărât să deschidă el însuşi un magazin online.