Cele 3 alimente pe care Irina Loghin le consumă mereu şi alimentul la care a renunţat de trei decenii. De asta arată așa bine la 78 de ani!

Irina Loghin arată foarte bine la vârsta de 78 de ani. Toată viața ei a știut cum să se mențină în formă, iar o parte a trucurilor de frumusețe au fost dezvăluite de-a lungul timpului.

19 ian. 2022, 23:26
Cele 3 alimente pe care Irina Loghin le consumă mereu şi alimentul la care a renunţat de trei decenii. De asta arată așa bine la 78 de ani!

Irina Loghin arată demențial la cei 78 de ani. Doamna muzicii populare românești urmează o dietă bazată pe alimente verzi, despre care spune că sunt secretul pentru a arăta impecabil în orice moment al vieții.

Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. E recomandat pentru orice boală și te menține în formă: E cel mai bun!

„Am fost acum în Spania, şi la masă m-am dus şi mi-am umplut trei castroane cu ierburi: unul cu salată, unul cu rucola şi unul cu spanac. Le-am mâncat pe toate. De peste 40 de ani mănânc numai salate. Peşte mănânc foarte mult. Îmi plac legumele foarte mult. Îmi place cartoful sub orice formă”, a declarat Irina.

Așadar, salata verde, rucola și spanacul sunt alimentele de bază pentru cântăreața de muzică populară din România.

Amestecul cu care Irina Loghin a scăpat de gușă. Un truc tare de la doamna muzicii populare!

Irina Loghin arată foarte bine la vârsta de 78 de ani. Toată viața ei a știut cum să se mențină în formă, iar o parte a trucurilor de frumusețe au fost dezvăluite de-a lungul timpului.

Una din preocupările majore ale femeilor trecute de 30 de ani este apariția gușei. Irina Loghin a știut ce să facă pentru a-i veni de hac acestei probleme mai degrabă estetice decât de sănătate. Și-a oferit recent sfatul pentru toate doamnele interesate de a găsi soluții pentru gușă.

“Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. (…) Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r.: te pălmuieşti) Sî aveţi mâna foarte degajată. Mergeţi până aveţi răbdare. Astfel nu se mai formează guşa”, a declarat recent artista.

Irina Loghin arată foarte bine la vârsta de 78 de ani.
Irina Loghin nu mai mănâncă deloc carne
Irina Loghin are 78 de ani, insa nimeni nu i-ar da aceasta varsta avand in vedere felul in care arata. Artista nu are vreun secret anume, nu foloseste vreo crema-minune si nici nu tine dieta. Un singur lucru nu il face de mai bine de 30 de ani: nu consuma carne. Aceasta decizie a venit dupa o trauma traita in tinerete, cand a asistat la sacrificarea unui miel. De atunci este vegetariana. ”N-am mai pus gura pe carne de 30 de ani. Am asistat candva la sacrificarea unui miel si, de atunci, n-am mai fost om. E si el un suflet, nu-mi face deloc placere sa vad pe cineva cum se infrupta dintr-o friptura. Uneori mai poftesc la peste. Meniul meu este mai mult pe bază de soia”, a declarat Irina Loghin pentru Click.

Citește și: Irina Loghin a dezvăluit secretul. Cum arată atât de bine la vârsta sa și ce rețete delicioase a pregătit de sărbători!

”Cu carnea sunt prietena mai putin, chiar deloc. E mai sanatos. Consum foarte mult peste, mai ales conserve de ton cand sunt la drum. Conserve in suc propriu sau cele in ulei, care sunt mai gustoase. Mananc in fiecare zi fructe de tot felul, iar cruditatile nu-mi lipsesc de pe masa”, a declarat interpreta.

In plus, cantareata obisnuieste sa manance produse preparate de ea in casa. ”Mustul cu hrean are un gust extraordinar si se prepara asa: peste mustul obtinut din struguri, capsunica se numeste soiul, am pus hrean dat prin blender, circa 250 de grame, la o damigeana de 25 de litri. In total am făcut 75 de litri pentru familie. Am pentru toata iarna. Ce sa vrei mai mult iarna, pe viscol, decat sa bei un vin ca asta?”, sustine Irina Loghin. Interpreta are o conditie fizica de invidiat si putini stiu ca pentru asta, atunci cand nu se afla in turnee, ia la pas alert toate aleile din Parcul Herastrau.