Cele 3 zodii ale Pacatului. Ele au facut pact cu Diavolul

Smerenia si piosenia sunt cuvinte care nu exista in dictionarul lor. In schimb, ispita, pacatul si chiar faptele rele sunt la tot pasul in viata lor. Vorbim despre zodiile care par sa fi incheiat un pact cu Necuratul, cele care te seduc si te abandoneaza fara regrete, cele care iti fac rau si nu au nicio remuscare.

RomaniaTV.net
23 mai 2018, 08:42
Cele 3 zodii ale Pacatului. Ele au facut pact cu Diavolul

Gemeni

Cei nascuti in zodia Gemeni sunt precum o albina, adica zboara din floare in floare. Se indragostesc rapid, insa iubirea lor dispare la fel de repede si nu au niciun regret asupra faptului ca au frant inimi si au lasat dezastru in vietile unor persoane. Interesul lor este sa se simta bine si sa traiasca clipa. Pentru asta ar face alianta cu oricine, inclusiv cu Diavolul. Cad adesea in capcana invidiei si a geloziei.

Leu

Cei nascuti in Leu sunt foarte pasionali si cad adesea in pierzanie. Dorinta lor suprema este sa fie admirati, adulati, astfel ca se vor inconjura doar de cei care ii ridica in slavi. Mai mult, nativii Leu nu suporta concurenta si anihileaza pe oricine atenteaza la pozitia lor. Sunt si periculosi pentru ca vor calca tocmai pe inima celor care ii iubesc. Pactul lor cu diavolul vizeaza tocmai atingerea propriilor scopuri.

Sagetator

Cei nascuti in zodia Sagetator au acel dram de nebunie care atrage. Sunt aventurieri, poate uneori chiar prea dezinhibati. Insa si ei odata ce au obtinut ceea ce isi doresc pleaca mai departe fara sa se uite in urma. Pentru ca se plictisesc foarte repede si nici nu le pasa de ravagiile pe care le provoaca. Sunt si agresivi, se infurie in mod nejustificat si ranesc adesea persoanele din jur, dar si persoanele la care tin.