Cele 4 previziuni ale lui Nostradamus pentru 2023: „Şapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”

Nostradamus a făcut câteva preziceri înfiorătoare pentru acest an. Acesta prevede un posibil război mondial, dar și un mare foc.

07 mart. 2023, 16:30
Cele 4 previziuni ale lui Nostradamus pentru 2023: „Şapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”

Nostradamus a prezis că războiul și foametea vor apărea în 2022, lucru adeverit din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Pentru 2023, specialiștii care au studiat profețiile lui Nostradamus au oferit o nouă listă de evenimente care ar putea avea loc, conform celebrului francez, care a trăit între 1503 și 1566.

Se pare că în 2023, războiului din Ucraina s-ar putea extinde la nivel mondial. „Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat profetul. De asemenea, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, ar scăpa de un eventual Armaghedon.

Conform lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc, care va fi însă ”ultimul papă adevărat”.

Cine nu a auzit niciodata de Nostradamus? Acest personaj care a fost in acelasi timp medic, farmacist si astrolog a dat lumea peste cap cu lucrarea sa „Profetiile”. In acesta din urma, el prezice cu secole inainte, toate schimbarile si rasturnarile pe care le traieste intreaga lume.

Este un cuvant care apare destul de des atunci cand doua natiuni se opun sau au o disputa. Intr-adevar, nu este neobisnuit sa auzim regulat cuvantul „razboi” in acest gen de situatii. Potrivit lui Nostradamus, un al treilea razboi mondial ar putea izbucni in 2023 si ar trebui sa dureze sapte luni.

„Noul Nostradamus”, dezvăluiri şocante: Care ar fi cu adevărat cauza cutremurelor din Balcani

In orice caz, asa a afirmat el in scrierile sale: Aproximativ 1/3 din populatia lumii va pieri, iar unele tari vor fi mult mai afectate decat altele. „Sapte luni de Mare Razboi, oamenii vor muri din cauza rautatii”. Mai mult, acest razboi nu va fi lipsit de consecinte.

Nostradamus anunţă primii pasi pe planeta Marte

Viziunea omului care porneste sa cucereasca planeta Marte era doar o amintire indepartata. Acest lucru s-ar putea schimba, in acest nou an 2023. Potrivit lui Nostradamus, omul va reusi in sfarsit sa puna picioarele pe celebra planeta rosie.

Nu degeaba textele sale se refera la o „lumina pe Marte care cade”. Intr-adevar  luand in considerare aceasta propozitie, Nostradamus sugereaza ca odata ce aceasta planeta va fi colonizata de om, o mare descoperire va face posibila realizarea unor progrese stiintifice, de neimaginat pana atunci.

Aparitia unei noi crize economice

Nu este un secret pentru nimeni ca pandemia de Covid-19 a avut un efect devastator asupra intregii lumi, din punct de vedere al sanatatii si economic. Si acum, pentru 2023, Nostradamus anunta la randul sau aparitia unei noi crize globale, desi va fi doar economica de data aceasta.

Prabusirea economiei va fi, potrivit lui, una dintre consecintele conflictului mondial care ar trebui sa izbucneasca in acelasi an. Tot conform lui Nostradamus, banii nu vor mai avea nicio valoare in ochii oamenilor, pentru ca nu le vor fi de nici un folos in acest stadiu al situatiei.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia: „Indiferent în ce colţ al lumii se produce cutremurul, eu îl ‘văd’ în camera mea şi îi simt intensitatea”

Agravarea crizei climatice

Criza climatica este intotdeauna un subiect de actualitate care nu lipseste sa ne preocupe, intrucat schimbarile climatice par din ce in ce mai neobisnuite.  Potrivit lui, anul acesta ar fi scena mai multor dezastre naturale de tot felul, in special din cauza incalzirii globale.

Sosirea unui nou papa
Printre cele mai tulburatoare previziuni ale lui Nostradamus se numara moartea Papei Francisc. Va fi numit un nou papa. Acesta din urma, mai tanar, va fi la originea unui scandal urias care va zgudui biserica pana in 2029.