Cele 5 adevăruri crude despre viață! Andreea Raicu le-a aflat chiar pe pielea ei

Viața vine la pachet cu bune și cu rele, însă totul ține de modul în care reușim să ne strecurăm printre evenimentele din viața noastră. Este bine să știm, încă de foarte tineri, care sunt obstacolele care ne pot apărea în drum. Andreea Raicu a împărtășit cu fanii ei care sunt cele 5 adevăruri crude despre viață, pe care le-a simțit chiar pe pielea ei.

08 mart. 2023, 09:34
Cele 5 adevăruri crude despre viață! Andreea Raicu le-a aflat chiar pe pielea ei

Andreea Raicu s-a transformat, pentru multi dintre urmăritorii ei, într-un model demn de urmat, tocmai pentru că aceasta s-a orientat foarte mult înspre universul spiritual. Aceasta practică yoga. meditează, pleacă în călătorii spirituale și face diverse demersuri pentru a-și găsi echilibrul interior.

Citește și: Andreea Raicu a luat o decizie uriașă: „Deconectare de la tot și conectare la mine și la ceea ce trăiesc”

Cu fiecare ocazie, Andreea împărtășește cu fanii ei din mediul online descoperirile ei spirituale și oferă cu drag sfaturi care să îi ajute pe internauți să își găsească calea. Aceasta speră că învățăturile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului pot fi utile pentru restul oamenilor. Recent aceasta a postat pe pagina ei de Instagram cele cinci adevăruri crude despre viață, pe care le-a simțit pe pielea ei.

Cele 5 adevăruri crude despre viață descoperite de Andreea Raicu

„Astăzi m-am gândit să împartașesc cu tine 5 adevăruri dureroase despre viață.
Sunt câteva lucruri pe care le-am aflat experimentând de-a lungul timpului relații cu tot felul de oameni, de la iubire si prietenie la parteneriat si business. Sunt curioasa dacă și tu ești de acord cu aceste 5 adevăruri”, a scris vedeta, pe Instagram, în dreptul unui video în care enumeră cele 5 adevăruri.

„1. Indiferent cât de mulți oameni ai în jurul tău, cât de apropiați sunt, există momente în care te simți extrem de singur și sunt situații în care doar tu poți să acționezi. Nu știu, atunci când părinții sunt bolnavi sau ai acele momente în viață în care oamenii te pot ține de mână, dar nu-ți pot lua durerea și nici măcar nu ți-o pot simți.

2. Să nu alegi, este o alegere, pentru că îți este atât de frică să alegi din două variante, când alegi să nu faci nimic, dar și aceea este o alegere, pentru că alegi să stai în același loc.

3. Cel mai tare te rănesc propriile așteptări, pentru că, de multe ori, ai să vezi, dacă ai să te duci la momentele în care ai fost dezamăgit/ă, în spate se află niște așteptări nerealiste, dar asta vei putea vedea doar dacă poți să fii observator și nu ești în situația respectivă.

4. Toată lumea face, întotdeauna, ceea ce este în interesul lui personal, oricât de dureros sau crud ar părea acest lucru. Chiar și oamenii care sunt foarte drăguți cu tine o fac pentru că au un beneficiu, acela de a se simți iubiți și acceptați, apreciați. Cei care stau în situații dureroase, nouă ni se par dureroase, dar pentru ei au un sens.

5. Ce te deranjează la celălalt, cel mai probabil, se regăsește și în tine într-un fel sau altul. Este un vechi proverb chinezesc care văd că se adeverește de fiecare dată când sunt atentă”, a spus Andreea Raicu, într-un video pe Instagram.

Citește și: Răspunsul dat de Andreea Raicu atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată