Cele mai afectate zodii de Mercur retrograd. Din 2 aprilie trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Mercur retrograd din aprilie va aduce cu el o serie de evenimente nu foarte plăcute pentru unele zodii. Astrologii atrag atenția asupra unei mișcări a planetelor ieșită din comun.

01 apr. 2024, 08:36
Cele mai afectate zodii de Mercur retrograd. Din 2 aprilie trebuie să se aștepte la ce e mai rău
Cele mai afectate zodii de Mercur retrograd. Din 2 aprilie trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Începând cu 2 aprilie 2024, Mercur își începe retrogradarea în Berbec, unde va rămâne până pe 25 aprilie. De această dată nu este vorba despre o retrogradare oarecare, căci aceasta va juca un rol important în astrograma Eclipsei Lunii Noi în Berbec de pe 8 aprilie.

Citește și: Lunile care influențează divorțul. Atunci apar cele mai multe despărțiri. Lidia Fecioru: „În luna asta încep certurile”

Cele mai afectate zodii de Mercur retrograd

Berbec

Luna aprilie vine cu surprize de tot felul pentru acești nativi, unele dintre ele chiar puțin ciudate, mai ales că Mercur retrogradează fix în semnul tău. Este posibil să aibă parte de amânări sau întârzieri, însă și cei născuți sub acest semn vor fi destul de nehotărâți. Le va lipsi curajul de odinioară dar nu vei fi de-a dreptul inconștient. Astrologii recomandă Berbecilor să fie răbdători.

Rac

Mercur va retrograda în casa carierei și a autorității, astfel că acești nativi se vor confrunta cu momente tensionate pe plan profesional. Această zodie va suferi de crize de timp și vor avea senzația că ce este mai rău aștepată după colț. Acest Mercur retrograd întenționează, însă, să îi ajute pe nativi să găsească cele mai bune metode de rezolvare a problemelor. Specialiștii recomandă să se gândească bine înainte să acționeze.

Balanță

Mercur va retrograda în casa relațiilor și a parteneriatelor. Vor exista discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Pe de altă parte, e posibil să reia legături cu foste iubiri. Nativilor neimplicați într-o relație le apar oportunități de a cunoaște persoane noi, chiar posibili parteneri, dar recomandarea astrologilor este să nu ia decizii pripite și să nu se aventureze în vreo relație până la finalul lunii aprilie.

Citește și: Horoscop dragoste aprilie 2024. Cum ne transforma iubareata Venus si intunecatul Pluto relatiile