Cele mai bune cristale vindecătoare în timpul sezonului Berbecului aprig și pasional

Cristalele sunt deosebit de importante pentru zodiac și semnele zodiacale. Fiecare semn zodiacal are cristale asociate cu el, despre care se spune că au un impact asupra purtătorului lor.

27 mart. 2024, 13:27
Cele mai bune cristale vindecătoare în timpul sezonului Berbecului aprig și pasional

Deoarece în momentul actual este momentul Berbecului, semnul care deschide un nou ciclu astrologic, vom vorbi despre Carnelian și Bloodstone, cele două cristale asociate cu acesta.

Acestea nu sunt benefice doar pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. Ci și pentru cei care doresc să obțină acces la energia pe care acest semn o reprezintă.

Zodiile care vor trăi o mare dezamăgire pe final de martie. Destinul îi lovește acolo unde îi doare mai tare

Iată cele mai bune cristale vindecătoare care te ajută în Sezonul Berbecului li câteva proprietăți ale fiecăruia:

Cristale vindecătoare: Carneol

Carneolul este o piatră minunată pentru cei care încearcă să facă cel mai bun uz de influența Berbecului. Berbecii nu permit nimănui să profite de ei și pot fi destul de agresivi în timp ce se apără.

Acest temperament le poate cauza multe probleme, iar carneolul îi poate proteja. Piatra este, de asemenea, asociat cu începuturile, și prin urmare potrivită pentru semnul Berbecului, care este despre a începe ceva nou. Deși energia Berbecului este una excelentă pentru începuturi, entuziasmul ar putea scădea pe parcurs. Carneolul te poate ajuta să menții motivația și să te asiguri că niciun proiect nu rămâne la jumătate. Piatra ajută, de asemenea, la creativitate și aduce un efect stabilizator în timpul sezonului pasionalului Berbec.

Zodiac chinezesc. Aceste 5 zodii se pot considera binecuvântate în Anul Dragonului de Lemn. Ce uși li se deschid  

Jasp heliotrop

Jasp heliotrop ține pasul cu focul și pasiunea asociate primului semn cardinal. Este un mineral secundar și își trage numele de la aspectul său punctat în roșu. Este cunoscut pentru îmbunătățirea imunității și pentru pornirea metabolismului pentru o eficiență mai mare. Berbecul este asociat cu sacrificiul de-a lungul istoriei.

Jaspul heliotrop este, de asemenea, o continuare a temei sacrificării ceva pentru a alunga răul și pentru a te proteja împotriva lucrurilor pe care le-ai evita mai degrabă. Piatra ajută și la ancorarea chakrei inimii prin aducerea ei în contact cu chakra rădăcinii. Îți permite să ai răbdare și să te bucuri de momentul actual în loc să fii copleșiți de puterea cardinalului.

Cristale vindecătoare: Acvamarin

Piatra norocoasă pentru martie, promovează liniștea și o senzație de confort. Aceste energii liniștitoare facilitează dialogul deschis și exprimarea curajoasă, plină de compasiune și autenticitate a propriei ființe. Energii mai puternice și directe sunt temperate cu ajutorul său.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.