Cele mai bune glume cu Klaus Iohannis mergând cu bicicleta la Cotroceni. De la Firea, Glovo la salvarea lui E.T

Klaus Iohannis a mers, vineri, cu bicicleta la Palatul Cotroceni şi nu a durat mult până când preşedintele a devenit ţinta ironiilor pe reţelele de socializare. Internauţii au reacţionat cu o serie de glume.

23 apr. 2021, 15:52
Cele mai bune glume cu Klaus Iohannis mergând cu bicicleta la Cotroceni. De la Firea, Glovo la salvarea lui E.T

Klaus Iohannis a mers cu bicicleta pentru a-i încuraja pe români să folosească transportul alernativ de deplasare. Preşedintele a vrut astfel să-i îndemne pe oameni să lase maşina personală acasă şi să folosească, în schimb, bicicleta, transportul în comun sau să meargă pe jos.

„Am ales astăzi un mod de transport ecologic și sănătos – bicicleta. Mă alătur astfel campaniei #VinereaVerde și vă încurajez pe toți să renunțați la mașina personală atunci când se poate și să folosiți bicicleta, trotineta, mersul pe jos sau transportul în comun. Sunt gesturi mici, dar cu impact pozitiv major asupra sănătății noastre și a Planetei”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Citeşte şi: Cu ce bicicleta a mers Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni în Vinerea Verde. Preţul ei depăşeşte şase salarii minime

Apelul preşedintelui a fost ironizat pe reţelele de socializare. Internauţii au reacţionat în scurt timp cu mai multe glume. Imaginile cu Klaus Iohannis pe bicicletă au fost editate în aşa fel încât să pară că preşedintele ar fi un personaj din filmul „Mad Max”.

În altă imagine apare Klaus Iohannis pe bicicletă, cu un coş în care parcă l-ar transporta pe extraterestrul E.T.

foto: Facebook

Alţi pasionaţi de editare foto şi i-au imaginat pe Klaus Iohannis pe bicicletă, în postura de curier Glovo.

De asemenea, pagina de satiră „Utopia Balcanică” a asociat imaginea preşedintelui mergând pe două roţi cu cea a unui robot programat să meargă pe bicicletă.

Alţii au vrut să-i ofere preşedintelui roţi ajutătoare.

Alţii au găsit un mod de a se amuza pe seama caselor preşedintelui.

Nu au lipsit nici referinţele şi la alţi politicieni.

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis, pe bicicletă de la Vila Lac la Cotroceni: Îi încurajez pe români să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos