Cele mai bune glume cu Marcel Ciolacu şi banii care îi ies de sub sacou. GALERIE FOTO

Marcel Ciolacu a fost protagonistul unui moment amuzant petrecut în timpul unei conferinţe de presă. Momentul a fost speculat şi de simpli cetăţeni, şi de vedete, chiar şi reprezentanţa Comisiei Europene în România, astfel că, la foarte scurt timp, pe internet au început să circule imagini care de care mai amuzante.

19 mart. 2021, 17:23

Cele mai bune glume cu Marcel Ciolacu şi banii. La conferinţa de presă, liderul PSD şi-a scos o hârtie din buzunarul interior al sacoului, moment în care au ieşit la iveală mai multe bancote de 100 şi 200 de lei, pe care Ciolacu nu le-a văzut la timp ca să le împingă înapoi în buzunar. Imediat, internetul a fost invadat de poze trucate cu diferite personaje cărora le ieşeau din buzunare diferite obiecte care de care mai haioase.

Citeste si Marcel Ciolacu, ipostază inedită la conferinţa PSD. Motivul pentru care a fost surprins cu banii la vedere: „Am tras o singură concluzie”

Marcel Ciolacu a avut o intervenţie scurtă pe Facebook referitoare la momentul stânjenitor: „Uite, asta înseamnă #transparență!„, a scris liderul PSD pe reţeaua socială.

Cele mai bune glume cu Marcel Ciolacu şi banii care îi ies de sub sacou

Victor Ponta, Patriarhul Daniel, Kelemen Hunor, Klaus Iohannis şi Dan Barna sunt doar câteva dintre persoanele publice care sunt pe punctul să piardă din buzunare diverse lucruri.

Nici reprezentanța Comisiei Europene în România nu a rămas indiferentă la incident. Aceasta a publicat, vineri, un mesaj pe Facebook în care explică modul în care va fi implementată adeverința electornică de călătorie. Textul postării este însoţit de o imagine care face aluzie la momentul al cărui protagonist a fost Marcel Ciolacu.

Citeste si Marcel Ciolacu, revoltat că banii pentru gărzile medicilor şi asistentelor ar putea fi tăiaţi. „E o crimă. O să plece iar medicii!”

Recent, am propus crearea unei adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19. Aceasta atestă că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19, s-a vindecat de COVID-19 sau a fost supusă unui test cu rezultat negativ. Adeverințele vor fi disponibile gratuit, în format digital sau pe suport de hârtie, și vor include un cod QR care să le garanteze securitatea și autenticitatea. Ele nu vor fi o condiție obligatorie pentru exercitarea dreptului de liberă circulație, care este un drept fundamental în UE”, scrie reprezentanța Comisiei Europene.