Cele mai bune gustări ce pot fi consumate noaptea pentru un somn bun și fără să afecteze silueta. Substanțele minune pentru organism

Cele mai bune gustări, ce pot fi consumate pentru un som liniștitor și fără repercusiuni asupra siluetei, sunt alimentele care se găsesc adesea pe mesele românilor.

09 iun. 2021, 22:28
Cele mai bune gustări ce pot fi consumate noaptea pentru un somn bun și fără să afecteze silueta. Substanțele minune pentru organism

Cele mai bune gustări, ce pot fi consumate pentru un somn liniștitor și fără să atace silueta, sunt alimente pe care orice român le consumă cu plăcere. Deși se spune că mâncatul la ore târzii este inamicul siluetei, alimente precum brânza de vaci, popcorn-ul sau fructele kiwi sunt cele mai bune alegeri pentru gustări la ceas de seară.

Boabele de edamame sunt ideale pentru momentele când simți nevoia să mănânci ceva noaptea. Fasolea edamame este o opțiune sănătoasă, delicioasă și nu în ultimul rând sățioasă, care poate potoli poftele gastronomice. Unul dintre marile avantaje este acela că boabele de edamame pot fi preparate foarte ușor, de preferabil la abur cu puțin ulei de măsline extravirgin și mirodenii, cum ar fi chimen, ardei roşu sau chili.

Popcornul este un alt aliment excelent și desigur delicios, care te poate acompania atunci când vizionezi serialul preferat de pe Netflix, dar îți asigură și un somn liniștit. Pentru a nu dăuna siluetei, este recomandat ca popcornul să fie preparat fără ulei, astfel devine un fel de mâncare ușor de digerat și cu puține calorii. Trei căni de popcorn au doar 100 de calorii și constituie o gustare bogată în fibre și antioxidanți.

Cele mai bune gustări și substanțele minune conținute

Tadiționala brânză de vaci este o opțiune ideală pentru o gustare de seară care te va ajuta să ai un somn minunat și care aduce o mulțime de beneficii organismului. Brânza de vaci conține o substanță numită cazeină, o proteină slabă, ușor digerabilă, care ajută la diminuarea depozitelor de grăsime și la creşterea senzaţiei de saţietate. Cel mai indicat este să consumi brânza de vaci care conține puține grăsimi.

Fructul kiwi este nu numai delicios, dar te poate ajuta să ai parte de o odihnă bună, datorită faptului că este o sursă excelentă de serotonină. Fructul cu pulpă verde este vestit și pentru proprietățile sale antioxidante. Kiwi întărește sistemul imunitar, conține puține calorii și reglează pofta de mâncare, titrează Clickpentrufemei.

Iaurtul grecesc este o alternativă minunată pentru o gustare sățioasă și delicioasă care îți oferă o cantitate importantă de proteine. Datorită faptului că iaurtul grecesc conține substanța minune denumită triptofan care te ajută să ai un somn liniștitor, asemenea unui copilaș.