Cele mai bune SERIALE recomandate în funcţie de zodie

Nu ştii la ce seriale sau filme să te mai uiţi la televizor? Află ce spune semnul tău zodiacal că ar trebui să urmăreşti la TV.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 09:26
Cele mai bune SERIALE recomandate în funcţie de zodie

Există sute de seriale şi show-uri la TV acum, în timp ce citeşti acest articol. Ştii şi tu că „lupta” interioară este reală şi te înţelegem.

Dar dacă ai putea să descoperi şi să găseşti dintr-o dată serialele potrivite pentru tine, fără să fie nevoie să cauţi pe internet sau pe site-urile de specialitate?

Ei bine, poţi afla ce gusturi ai în materie de seriale TV prin simplul fapt că îţi foloseşti semnul zodiacal.

Poate că nu există dovezi ştiinţifice în acest sens, dar măcar poţi să faci o selecţie şi să deosebeşti serialele foarte bune de cele mediocre şi de show-urile TV nu tocmai bune.

Berbec

Serialele care prezintă trăsăturile umane la cele mai bune puncte, dar şi la cele mai rele momente din viaţă vor fi şi serialele care prezintă cel mai mare interes pentru Berbeci. Şi Berbecilor le mai place melodrama. Multă melodramă.

Cele mai bune seriale recomandate pentru Berbec: Inside Amy Schumer, Grey’s Anatomy, Empire, The 100, Bloodline, Parenthood.

Taur

Cele mai bune show-uri TV pentru Tauri sunt serialele care rulează pe micul ecran de mult timp, cele care au un istoric lung. Dar Taurii ar trebui să îşi îndrepte atenţia şi către seriale care ARATĂ frumos.

Cele mai bune seriale recomandate pentru Taur: The Americans, Doctor Who, American Crime, The Big Bang Theory, Law & Order: SVU, The Wonder Years.

Citeste mai mult pe feminis.ro.