Cele mai bune site-uri de unde poţi descărca gratuit şi legal cărţi

Puțini dintre noi ies din casă cu o carte în geantă, deși le place să citească. Tot mai mulți dintre noi aleg să citească de pe tabletă, pentru că e mai comod și poți păstra câteva sute de cărți odată. Vezi mai jos de unde să descarci gratuit şi legal cărţi.

15 ian. 2015, 09:45
Cele mai bune site-uri de unde poţi descărca gratuit şi legal cărţi

Open Culture – Cei de la openculture.com au tot timpul astfel de articole in care ti se ofera gratuit fie carti, fie filme bune, fie audiobook-uri. Asadar, fii cu ochii pe ei pentru ca nu ai ce pierde.

Questia – Site-ul iti ofera posibilitatea sa downloadezi atat carti clasice, cat si editii rare pe care nu le mai gasesti nicari. Cu o colectie impresionanta de peste 5000 de carti, chiar ai de unde alege.

The Literature Network –  Daca iti plac poemele si povestile scurte pe site-ul online-literature.com vei gasi cam tot ce ti-ai dori. Try it!

Project Gutenberg – Site-ul este destul de faimos printre cititorii inraiti de carti si are peste 27,000 de carti pentru tine de downloadat.

Page by Page Books – Vei gasi cam tot ce-ti trece prin cap pe site-ul pagebypagebooks.com, chiar si discursuri tinute de presedinti celebri.

Classic Book Library – Vei gasi carti istorice, Sci-fi, romane de dragoste si nu numai.

Read Print – Motto-ul site-ului spune asa: Where books and people met si se lauda cu o colectie impresionanta de carti gratuite pentru tine.

Planet e-book – Vei gasi carti clasice si nu numai, toate fiind gratuite si legale. Merita vizitata aceasta librarie online.

Bibliomania – Vei gasi atat carti clasice cat si carti pentru studiu. Se lauda cu o biblioteca ce contine peste 2000 de texte clasice.

Online Library of Literature – Vei gasi carti clasice scrise de autori cunoscuti precum surorile Bronte si Mark Twain.

CITEŞTE ŞI: Topul celor mai citite cărţi în 2014: Volumul lui Klaus Iohannis conduce în clasamentul ebook-urilor