Cele mai delicioase șnițele de post făcute de Paula Seling. Rețeta inedită pe care trebuie să o încerci măcar o dată

Paula Seling nu este doar o cântăreață extrem de talentată, ci și o bucătăreasă desăvârșită. Ea a dezvăluit cum prepară șnițele de post în doar câteva minute.

29 mart. 2024, 13:14
Cele mai delicioase șnițele de post făcute de Paula Seling. Rețeta inedită pe care trebuie să o încerci măcar o dată
Șnițele de post după rețeta Paulei Seling

Șnițele de post făcute după rețeta Paulei Seling. Sunt o alternativă mai sănătoasă, iar gustul lor este unul delicios. Află de ce ingrediente ai nevoie și ce le face, de fapt, atât de speciale.

Sunt în perioada Postului Paștelui, lucru care ne poate îngreuna alegerea meniului zilnic. Există numeroase alternative pentru rețetele de dulce, iar dacă le-am cunoaște, lucrurile ar fi mai simple.

Citește și: Clătite cu tofu și spanac. Rețeta pe care neapărat trebuie să o faci în post. Se prepară repede și este foarte gustoasă

Paula Seling a găsit soluția inedită să se bucure de șnițele, chiar dacă nu mai consumă carne de ani de zile. Ce ingredient folosește artista și de ce preparatul său e atât de special.

Aceste șnițele de post au la bază ciupercile Pleurotus, iar pentru un gust mai aromat e nevoie de diverse condimente, precum boia, piper, pătrunjel proaspăt și usturoi.

„Este un preparat de post foarte gustos, iar eu vi-l recomand. Începem prin a asezona ciupercile, după care le lăsăm puțin marinat. Le dăm cu sare, piper, boia cât să prindă culoare și gust, puneți cu încredere și usturoiu, pentru că este foarte sănătos. După ce le-am pus aceste ingrediente, le aranjăm și le lăsăm la marinat în frigider câteva ore.

Până se odihnesc ciupercile, pregătim învelișul lor, care se face din lapte de migdale cu făină și batem bine până se omogenizează. Batem până când compoziția devine mai groasă, de consistența smântânii de băut, iaurtului. Punem condimente, boia, piper, usturoiu, pătrunjel proaspăt”, a spus Paula Seling, pe YouTube.

Citește și: Supă de legume de post după rețeta Lidl. Are ingrediente ieftine, se prepară rapid și e extrem de delicioasă

După ce ciupercile s-au marinat, acestea se trec prin ăină, lapte și din nou făină, la fel ca la șnițelele obișnuite.

Șnițelele se pun în tigaie și se rumenesc pe ambele părți. La final se așează pe un șervețel pentru a scăpa de excesul de ulei. Pot fi savurate alături de o salată proaspătă.