Cele mai grele roluri ale marilor actori

Succesul își cere, și el, sacrificiile lui, iar când vine vorba de spectacolul filmului, marile nume care și-au lăsat amprenta sunt cele care și-au sacrificat la un moment dat imaginea, viața personală sau chiar sănătatea. Cele mai grele roluri ale marilor actori de Hollywood sunt cele care i-au dat peste cap, într-un fel sau altul, și pentru care au depus o muncă titanică. A meritat sau nu, ne-o pot spune doar ei!

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 08:58
Cele mai grele roluri ale marilor actori

Christian Bale în Mașinistul

Primul care ne vine în minte constant, când vine vorba de eforturi majore – în ceea ce privește cinematografia – este ambiția personală a lui Christian Bale de a slăbi 30 kg pentru celebra interpretare din „Mașinistul”.

Citeşte şi  S-au cuplat! Vedete pe care nu le-ai fi văzut niciodată împreună

Regizorul nu l-a sfătuit să facă asta, iar starul nici nu a fost supravegheat medical, recomandându-i-se doar ce vitamine și minerale să ia. „Am fost intrigat de ceva dinlăntrul meu să văd dacă pot să trec dincolo de limita sigură”, ar fi spus Bale, care pe-atunci avea 30 de ani și 60 de kg – o transformare timp de 4 luni, în care s-ar fi hrănit doar cu cafea, apă și un măr pe zi.

Vezi pe okmagazine.ro ce alți actori au avut de făcut roluri dificile!