Cele mai haioase mesaje afişate de locatari la avizier. „Felicitări, vecine. Nu ştiu ce-i faci soţiei tale!” FOTO

Nu de puţine ori, locatarii de bloc lasă diferite plângeri la avizier sau chiar pe ușa proprietarului care îi deranjează, în loc să-i spună în față ce problemă au. Mai multe astfel de mesaje au devenit virale pe rețelele de socializare.

07 sept. 2023, 09:36
Cele mai haioase mesaje afişate de locatari la avizier. „Felicitări, vecine. Nu ştiu ce-i faci soţiei tale!” FOTO
Cele mai haioase mesaje afişate de locatari la avizier. "Felicitări, vecine. Nu ştiu ce-i faci soţiei tale!" FOTO

Cele mai haioase mesaje afişate de locatari la avizier. De exemplu, după o noapte nebună de amor, un bărbat din București care locuia într-un imobil cu pereții subțiri, a fost notificat de un vecin cu un mesaj devenit viral. „Felicitări, vecine. Nu știu ce-i faci soției tale, dar azi noapte la ora 3, când ați terminat, am fumat și eu țigara de după. Respect maxim!”.

De asemenea, o tânără care locuia la etajul 3 s-a trezit cu o plângere clară, pe ușă, din partea celor care locuiesc atât la etajul de deasupra, cât și la cel de dedesubt. „Pentru domnișoara de la etajul 3 care urlă în fiecare seară. Domnișoară, dacă sunteți torturată, vă rog să sunați la poliție întrucât chiar nu e necesar să auzim toți când „mai e puțin”. Vă rog să nu mai țipați în halul ăsta, altfel voi fi nevoit să anunț eu poliția deoarece voi presupune că sunteți în mare primejdie și aveți nevoie de ajutor. Mulțumim, vecinii de la etajele 2 și 4!”, a fost mesaju găsit pe uşă de tânără, conform Cancan.

Citeşte şi: O chelneriță a luat nota de plată sperând că va primi bacșiș, dar s-a ales doar cu un mesaj care a lăsat-o fără cuvinte

Un alt exemplu are în prim-plan un administrator care, sătul de plângerile vecinilor, s-a decis să pună un anunț prin care să le spună locatarilor să nu mai meargă, la prima oră, pe tocuri: „Dragi locatari, vă rugăm următoarele: dimineața la 5 sau 6, dacă se poate, nu dați ture pe tocuri prin casă, tot dimineața, la ora 5 sau 6, nu vă spălați oalele în baie, în cadă sau în chiuvetă, făcând hodoronc tronc. Alții dorm! Mulțumim!”.

Citeşte şi: Mesajul unei profesoare după ce a obținut un post de titular, la 12 ani de când a dat prima oară concursul: “Celor care consideră că stăm degeaba pe bani mulți în învățământ, le transmit că sunt o mulțime de posturi libere”