Secretul pentru a cumpăra CEL MAI IEFTIN bilet de avion. Cum afli ziua EXACTĂ pentru cea mai bună ofertă

Un nou studiu a scos la iveala care sunt zilele cele mai potrivite zile pentru a cumpăra bilete ieftine de avion.

RomaniaTV.net
02 apr. 2015, 12:29
Secretul pentru a cumpăra CEL MAI IEFTIN bilet de avion. Cum afli ziua EXACTĂ pentru cea mai bună ofertă

Secretele si trucurile din spatele achizitionarii celor mai ieftine bilete de avion au fost in sfarsit dezvaluite.

Pasul 1 este sa stii cand sa faci rezervarile, iar publicatia Thrillist citeaza un raport recent de la Expedia, care arata ca poti sa economisesti pana la 85 de dolari daca iti rezervi un zbor intern cu 57 de zile in avans, potrivit elitedaily.com.

In termeni de zboruri internationale, poti economisi pana la 300 de dolari daca intr-un fel sau altul reusesti sa planifici cea mai grozava vacanta a vietii tale cu 171 de zile inainte.

Dar nu iti cumpara biletele de avion in zilele de vineri, sambata sau luni; aceste zile vor scoate la iveala cele mai ridicate preturi.

Mai bine faci achizitiile intr-o zi de marti, cand ti se vor oferi bilete cu aproape 28 de dolari mai putin decat pretul mediu.

Biletul de avion costa in medie 561 de dolari intr-o zi de marti, comparativ cu 571 de dolari intr-o zi de vineri, relateaza Thrillist.

Rezervarea unui zbor intr-o zi de marti, cu trei saptamani in avans, va scade acest pret pana la 515 dolari.

Biletele de avion rezervate marti te vor ajuta sa economisesti doar putin peste 5% din pretul biletelor, dar analistul site-ului Expedia, specializat pe toate zborurile interne si internationale cu plecare din SUA spune ca acesta este cel mai bun lucru pe care il poti face.
 
Citeste mai mult pe feminis.ro.