Numerele norocoase ale zodiei tale chinezești. Numărul 1 este important, dar 8 este magic!

Interesant este că unele dintre numerele considerate norocoase pentru unele dintre zodiile chinezești sunt incredibil de ghinionoase pentru un set diferit de zodii.

28 sept. 2023, 09:09
Numerele norocoase ale zodiei tale chinezești. Numărul 1 este important, dar 8 este magic!

Numerele norocoase ale zodiei tale chinezești. Conform numerologiei chineze, anumite numere sunt incredibil de norocoase și de bun augur, în timp ce altele sunt considerate nefavorabile și ar trebui evitate cu orice preț. În afară de aceste numere, fiecare zodie chinezeasca are și propriul său set de numere norocoase.

Interesant este că unele dintre numerele considerate norocoase pentru unele dintre zodiile chinezești sunt incredibil de ghinionoase pentru un set diferit de zodii chinezeşti.

Numerele norocoase din zodia Sobolanului: 2, 3
Curios, inteligent și ambițios, numerele norocoase pentru zodia Sobolanului sunt doi și trei. Ca semn zodiacal yang, este de preferat ca șobolanul să se sprijine în energia numărului doi (un număr yin) atunci când se dorește echilibrul și armonia împreună cu succesul în anumite eforturi. Acest lucru este valabil mai ales în chestiunile legate de sarcină și îngrijirea copiilor. Numărul trei poate spori pozitivitatea naturală a șobolanului și îi poate permite să-și înmulțească recompensele.

Zodiac chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile: Cei răbdători îşi vor primi recompensa!
Numerele norocoase din zodia Bivolului: 1, 9
Binevoitori, tradiționali și cinstiți, numerele norocoase pentru zodia Bou sunt unu și nouă. Deoarece ambele numere sunt de natură yang, în timp ce boul este un semn zodiacal yin, unu și nouă sunt grozave pentru a încuraja acțiunile și pentru a preveni amânarea. Aceste numere au și capacitatea de a contracara indolența naturală a boului și de a le reduce nesiguranța. Nouă este deosebit de bun și pentru chestiuni financiare.

Citește și: Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

Numerele norocoase din zodia Tigrului: 1, 3, 4
Puternice și temperamentale, numerele norocoase pentru zodia Tigru sunt unu, trei și patru. Ca semn zodiacal yin cu o personalitate rezervată, numerele unu și trei (numere yang) sunt deosebit de bune pentru tigru pentru a contracara timiditatea și pentru a aduce în lumina reflectoarelor asupra lor înșiși și a realizărilor lor. Și în timp ce patru este un număr de temut de mulți, pentru Tigri, poate ajuta la îmbunătățirea abilităților și intuiției lor oculte.

Numerele norocoase din zodia Iepurelui: 3, 4, 9

Sensitive, dulci și norocoase, numerele norocoase pentru zodia Iepure sunt trei, patru și nouă. Ca semn zodiacal yin, trei și nouă sunt deosebit de bune pentru iepure, deoarece sunt numere yang. Îl pot ajuta pe iepure să fie mai puțin timid și să găsească noi oportunități. În plus, numărul nouă este grozav pentru a-și multiplica norocul natural. În timp ce patru este considerat un număr ghinionist în numerologia chineză, pentru iepure este un număr bun pentru reafirmarea valorilor și nevoilor personale și pentru a nu cădea în capcana presiunii sociale.

Numerele norocoase din zodia Dragonului: 1, 6, 7

Ambițioase, puternice și binevoitoare, numerele norocoase pentru semnul zodiacal Dragon sunt unu, șase și șapte. Ca semn zodiacal yang și simbol al prosperității și mândriei în cultura chineză, unu și șase sunt cele mai bune numere pentru a spori puterile masive ale Dragonului. Aceste două numere sunt bune și pentru situații care necesită manevre politice sau influență. Șapte, pe de altă parte, este un număr spiritual și este foarte util pentru a-l alinia pe Dragon cu scopul vieții sale sau pentru a se conecta cu ceva mai mare decât el însusi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


Calendar 2024
Calendar 2024