Cele mai întâlnite minciuni spuse de bărbaţi, când vor să se vadă cu altă femeie

„Bărbaţii îţi vor spune multe, că te iubesc, şi cum, şi cât…” doar pentru a-şi putea atinge scopul. 

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 06:42
Cele mai întâlnite minciuni spuse de bărbaţi, când vor să se vadă cu altă femeie

Problema cea mai des intalnita la cei mai multi barbati este ca desi se straduiesc foarte mult sa le iasa, nu stiu sa minta.

Barbatii inca neprinsi de catre partenere, nu inseamna ca au mintit perfect ci pur si simplu ca femeile respective ignora orice semn ce le iese in cale, fie din lipsa de interes, fie pentru protejarea casniciei, a relatiei de cuplu.

Iata cele mai intanite minciuni spuse de barbati atunci cand vor sa se vada cu alta femeie:

Am fost chemat urgent la serviciu pentru o sedinta fulger cu actionarii. Ai auzit-o si tu, am auzit cu totii despre aceasta scuza. Daca stii ca barbatul care ti-a spus o astfel de „veste” este un tip usor fustangiu, poate ar trebui sa iti pui un semn de intrebare in privinta lui.

Ies cu baietii. Statea la televizor, cand dupa un mesaj mai mult sau mai putin suspect iti spune direct fara sa iti ceara parerea ca iese cu baietii, poate ar trebui sa te intrebi daca acei baieti au cumva picioare lungi, par blond platinat si decolteu adanc.

Dupa o intarziere de 3 ore, ti-a spus ca i sa defectat masina pe drum. Chiar l-ai crezut? 3 ore? Probabil a avut o problema mai indelungata la airbag-uri.

Continuarea pe Lyla.ro