Cele mai mari greşeli la prima întâlnire

Ca sa fie totul cat mai simplu, am realizat pentru voi o lista cu cele mai comune astfel de greseli, care iti pot ruina sansele la o a doua intalnire. Sa vedem care sunt:

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 06:10
Cele mai mari greşeli la prima întâlnire

Intarzii. Chiar si 5 minute intarziere sunt nescuzabile la o prima intalnire. Oamenii sunt din start nelinistiti la astfel de iesiri deci, un plus de stres din partea ta nu te va ajuta deloc. Daca stii sigur ca vei intarzia, suna-ti viitoarea partenera cu destul timp inainte astfel incat sa isi poate si ea replanifica timpul, astfel incat sa va puteti intalni mai tarziu dar fara intarzieri.

Citeşte şi Horoscop: Topul zodiilor care fac dragoste de la prima întâlnire

Te imbraci sau se imbraca necorespunzator. Asigura-te ca intotdeauna te imbraci corespunzator locatiei sau evenimentului ales pentru intalnire si ca ii comunici din timp partenerei ceea ce ai ales pentru a se putea pregati cum se cuvine. Sa o duci la o gala sportiva imbracata de ocazie si pe tocuri sau la un restaurant select imbracata pentru un concert pop nu este deloc de bun augur. In plus, asigura-te ca daca ocazia impune tocuri, nu o plimbi prea mult pe jos.

Continuarea pe Lyla.ro.