Cele mai norocoase zodii ale anului 2022, sunt răsfăţatele astrelor anul viitor

Anul 2022 aduce noroc pe toate planurile pentru trei semne despre care se crede că sunt semnele răsfățate ale anului 2022.

22 oct. 2021, 13:27
Cele mai norocoase zodii ale anului 2022, sunt răsfăţatele astrelor anul viitor

Cele mai norocoase zodii ale anului 2022 PEȘTI 

Cel mai norocos semn din anul 2022 va fi Pești. Dacă te-ai născut între 19 februarie și 20 martie, atunci în 2022 vei sărbători anul de smarald Pești. Începând cu data de 14 mai, Jupiter, planeta abundenței, expansiunii și norocului, va fi în semnul Pești. Jupiter nu a făcut acest lucru din 2010, deci este un eveniment special.

Peștii se vor bucura de o energie foarte frumoasă și de multiple posibilități de dezvoltare. Prin urmare, au toate motivele să fie optimiști. Anul de smarald Pești înseamnă și pentru ei, dar și pentru cei care au ascendentul în Pești, veselie, generozitate, toleranță, schimbare de personalitate, noi începuturi în relații sau cariere. Celelalte două semne de apă, Rac și Scorpion, vor fi afectate pozitiv în 2022. De altfel, 4 semne zodiacale vor avea noroc în dragoste, mai mult decât celelalte semne, respectiv nativii din zodiile Berbec, Gemeni, Leu și Vărsător.

Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor
Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Pentru Rac, spre deosebire de 2021, anul 2022 va fi extraordinar ! Și aceasta privește toate nivelurile și aspectele vieții! Această perioadă de timp va fi unul dintre cei mai buni ani pentru Raci deoarece va fi plină de bunăstare materială și emoțională. Racii vor întări relațiile pe care le au deja, dar vor crea și noi relații cu oamenii pe care îi admiră și cu care se conectează la un nivel profund. Relația lor romantică, dacă există, va fi pe termen lung și va înflori. Nativii singuri ar trebui să știe că vor avea ocazia să-și întâlnească sufletul pereche în anul 2022. Toate dorințele pe care le are Racul pentru anul 2022 se vor împlini fără prea mult efort.

Cele mai norocoase zodii ale anului 2022 Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Cu sau fără noroc, Scorpionul este și va fi întotdeauna steaua zodiacului. Scorpionul este în centrul atenției, indiferent unde se află, fără a depune prea mult efort în ceva. Au personalități magnetice și trăsături puternice. Este foarte ușor să îți placă un Scorpion, dar este la fel de ușor să-i găsești de nesuportat. Scorpionul va fi unul dintre semnele norocoase pur și simplu datorită atitudinii lor de câștig, care nu va atrage decât lucruri bune pe calea lor. Chiar și așa, deoarece nimeni nu este perfect, de fiecare dată când Scorpionul greșește, nu va renunța, ci va persevera în tot ceea ce și-a propus. În anul 2022, Scorpionii se vor bucura de o sănătate uimitor de bună, vor avea o serie de oportunități pentru cariera lor și viața lor amoroasă va fi cu adevărat lină.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Berbecul are, de asemenea, șanse mari de a găsi un partener stabil, cu care ar putea construi o relație armonioasă și pe termen lung. Pentru Berbec, dragostea pare a fi în aer de la începutul anului, fie că vorbim despre o scânteie veche care revine la viață, fie despre întâlnirea cu o persoană complet nouă.

Oricum ar fi, Berbecii ar fi mai bine să nu-și dorească în continuare să poată controla totul, așa cum tind, ci ar trebui să aștepte mai bine și să vadă cum evoluează relația de la sine. Astrele vor avea mai multe provocări pentru Berbec, dar vor fi răsplătiți corespunzător pentru munca și eforturile lor.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemenii sunt un alt semn cu noroc în dragoste, chiar dacă s-ar putea să nu-și dea seama în totalitate de la început. Anul începe într-un mod obișnuit, banal, fără evenimente importante legate de relații. Cu toate acestea, începând cu jumătatea anului, lucrurile încep să se schimbe pentru Gemeni. În iunie, persoanele născute sub semnul Gemenilor vor avea ocazia să își consolideze relația actuală sau să înceapă una nouă și promițătoare. Acesta este momentul potrivit pentru Gemenii implicați într-o relație serioasă pentru a trece la nivelul următor și poate să se căsătorească.

Cele mai norocoase zodii ale anului 2022 Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
Leii au șanse mari să-și găsească în sfârșit sufletul pereche anul acesta. Acestea ar putea fi considerați semnul cu cel mai mare noroc în dragoste în acest an.

Dacă ești un Leu, pregătește-te pentru o perioadă de timp extrem de benefică pentru viața ta amoroasă, mai ales în prima jumătate a anului. Încearcă să iei toate lucrurile așa cum sunt, deoarece nu are rost să te stresezi și să îți faci griji. Vei vedea că, în cele din urmă, totul va funcționa și vei realiza că ești de fapt fericit.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Anul 2021 a fost un an benefic pentru Vărsător, mai ales la nivel romantic. Cu toate acestea, anul 2022 va fi mult mai intens! Astrele au multe surprize plăcute pentru acești nativi în ceea ce privește relațiile lor cu partenerii lor. Vărsătorii care sunt implicați în relații stabile pe termen lung vor găsi noi modalități de comunicare și noi modalități de a deveni mai apropiați de partenerii lor, astfel relația lor va deveni și mai puternică.

Cei care își caută sufletul pereche trebuie să aibă răbdare, dar mai mult decât atât trebuie să aibă credință în ei înșiși și în faptul că această întâlnire va avea loc mai devreme decât cred.

Sursa