Cele mai rele alimente pentru muşchi

Mergi de cinci ori pe săptămână la sală. Ai un plan excelent de lucru pentru fiecare grupă musculară în parte. Şi, cu toate că transpiri din greu, n-ai reuşit să obţii bicepşii, spatele lat sau gambele lui Batman. De fapt, n-ai ajuns nici măcar la proporţiile învăţăcelului său, Robin.

RomaniaTV.net
07 dec. 2016, 08:17
Cele mai rele alimente pentru muşchi

Dar, ce mananci?

Stiai ca exista anumite alimente (pieptul de pui si shake-uri proteice) care ajuta la dezvoltarea masei musculare. Insa daca in dieta ta se afla aceste alimente, atunci nu le oferi muschilor nutrientii de care ai nevoie pentru a deveni mai mare si mai puternic.

Citeşte şi  Ce FRUCTE trebuie să mănânci pentru a avea muşchi puternici

Bauturi pentru sportivi

Comerciantii vorbesc despre electrolitii din bauturile pentru sportivi insa Stuart Phillips, specialist in proteine la Universitatea McMaster sustine ca aceste lichide sunt sarace in nutrienti. Pot fi folositoare dupa sensiuni epuizante de exercitii cardio, ca de exemplu dupa ce ai alergat cateva ore intr-un maraton, insa in rest cel mai bine este sa bei apa.

Trei bauturi proteice una dupa alta

Nici cele mai sanatoase alimente nu-ti fac bine daca le consumi in exces. Daca in sistemul tau circulator se afla prea multa proteina, atunci corpul o va transforma in grasime si nu in muschi sustine Phillips.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO