Cele mai sexi lucruri pe care să le spui soţiei în pat

Femeile sunt nişte fiinţe verbale în esenţă şi pentru bărbaţi nu este tocmai uşor să descopere ce le place. Femeile citesc romane erotice, vizionează telenovele şi iubesc bărbaţii cu accente exotice. Aceste lucruri le sunt sinonime cu ceea ce înseamnă pentru bărbaţi când văd o femeie cu sânii mari. Deşi sunt foarte diferite de bărbaţi, femeile pot fi incitate de cuvintele potrivite. Iată cele mai sexi lucruri pe care să le spui unei femei în pat.

RomaniaTV.net
27 iun. 2012, 05:50
Cele mai sexi lucruri pe care să le spui soţiei în pat

Pentru bărbaţi #1: „Vreau să te fac să te simţi bine”

Simplu şi totuşi eficient. Este metoda perfectă de a o face să se relaxeze şi să înţeleagă că a făcut alegerea corectă când te-a luat pe tine. Cel mai bun moment pentru această afirmaţie este bineînţeles preludiul.

Pentru bărbaţi #2: „Îmi plac zgomotele pe care le faci când ai orgasm”

Dacă îţi cunoşti soţia şi ştii că are orgasm, această afirmaţie ţi se potriveşte. Uneori femeile se pot simţi jenate dacă fac zgomote în pat. Dar bărbaţii apreciază adesea aşa ceva, fiind un indicator bun al faptului că fac ce trebuie. Încurajează-ţi partenera să dea volumul mai tare spunându-i cât de tare îţi place.

Pentru bărbaţi #3: „Ai un fund atât de sexi”

În loc de fund poţi menţiona orice parte a corpului îţi place mult la ea şi care este apreciată şi de ea pentru a nu stârni controverse. Femeile sunt uneori sensibile când vine vorba de corpul lor aşa că ai grijă ce cuvinte alegi.

Citiţi mai mult pe sfatulparintilor.ro