Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie. Ele se află în top 3

Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie. Dacă în timpul liber vrei să vizionezi un film și nu știi ce să alegi, mai jos îți prezentăm top trei titluri care sunt cele mai populare.

17 feb. 2023, 08:32
Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie. Ele se află în top 3
Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie.

Cele mai vizionate filme pe Netflix în prima jumătate din februarie. Filmele lansate până la acest moment al lunii februarie s-au bucurat de succes, iar cele mai populare sunt „Bloodshot”, „La tine acasă sau la mine?” și „P.S. Te iubesc”.

Citește și: Veste bună pentru utilizatorii Netflix. Abonamentul de bază s-a ieftinit. Cât costă acum

Cele mai vizionate filme pe Netflix

Bloodshot

Unul dintre cele mai vizionate filme este Bloodshot. Un thriller de acțiune în care joacă Vin Diesel. Este povestea lui Ray Garrison, care a fost readus la viață prin utilizarea nanotehnologiei de către Rising Spirit Technologies. Este o companie specializată în dezvoltarea de îmbunătățiri cibernetice pentru personalul militar american.

Nanotehnologia îl va face mai puternic, mai rapid și va avea capacitatea de a se regenera. Ray Garrison suferă de amnezie după ce s-a întors din „morți”. Însă, în lupta sa pentru a-și recăpăta memoria, și-a propus să-i găsească pe cei responsabili de moartea soției sale și să se răzbune cu orice preț.

La tine acasă sau la mine?

Unul dintre cele mai vizionate filme aflate în trend pe Netflix în această primă jumătate a lunii februarie este „La tine acasă sau la mine?”. În rolurile principale sunt Resse Witherspoon și Ashton Kutcher. Povestea se învârte în jurul lui Debbie și Peter, o pereche de prieteni care se întâlnesc după ani întregi, după o aventură de o noapte.

Prietenia lor este atât de puternică încât, chiar dacă sunt departe unul de celălalt și duc stiluri de viață diferite, ei păstrează acea relație de bună prietenie. Debbie locuiește în Los Angeles împreună cu fiul ei, în timp ce Peter este în New York. Descoperă povestea din spatele acestei producții”

P.S. Te iubesc

Un film romantic clasic de pe Netflix, „P.S. Te iubesc” este povestea lui Holly și Gerry care au o căsnicie fericită și plină de iubire. Din păcate, aceasta se va încheia după moartea lui Gerry din cauza unei boli. Holly este în depresie, însă Gerry a pus la cale un plan înainte de a muri și i-a scris o serie de scrisori care o vor ajuta în acest proces.