Celebra actriță din Dallas desființează serialul care a făcut-o faimoasă. Cum a fost tratată pe platourile de filmare

Serialul Dallas a făcut furori în anii '80, fiind unul dintre cele mai urmărite seriale din istoria televiziunii. Totuși, celebra actriță Linda Gray a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la modul în care decurgeau lucrurile pe platoul de filmare. Aceasta a mărturisit că a rămas cu un gust amar.

10 iun. 2023, 02:34
Celebra actriță din Dallas desființează serialul care a făcut-o faimoasă. Cum a fost tratată pe platourile de filmare
Celebra actriță din serialul Dallas desființează serialul care a făcut-o faimoasă. Cum a fost tratată pe platoruile de filmare

Una dintre cele mai iubite actrițe din serialul Dallas a vorbit despre cum vede acum proiectul care a consacrat-o. Linda Gray este cunoscută de un glob întreg pentru rolul memorabil pe care l-a interpretat în cel mai iubit serial din anii ’80, cel al lui Sue Ellen, în care o întruchipa pe soția alcoolică a maleficului J.R. Ewing. Cu toate acestea, actrița a criticat extrem de dur serialul care a consacrat-o, scrie avantaje.ro.

Citește și: Cum arată Bobby din „Dallas” la vârsta de 74 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere actorul american Patrick Duffy

În prezent celebra actriță a ajuns la onorabila vârstă de 82 de ani, care îi dă acum înțelepciunea necesară pentru a privi lucuruile altfel. Aceasta a mărturisit că privind în urmă serialul Dallas i-a lăsat un gust amar. Aceasta povestea faptul că își amitește că la acel moment majoritatea echipei implicată în proiect era formată din bărbați. Aceasta a subliniat că lucrat într-un mediu dificil și greu de suportat pentru femei și a dezvăluit că de foarte multe ori era subestimată, ignorată și nevoită să aibă singură grijă de ea.

Cu ce s-a confruntat celebra actriță din serialul Dallas

„Să fim sinceri, acolo, în vremurile acelea, femeile erau marginalizate, desconsiderate, nicidecum un factor de decizie, ci doar unul de decor. Serialul Dallas era unul șovinist, sinceră să fiu. Producătorii, scriitorii, aveau cîteva femei scriitori, dar erau acolo doar de decor. Dar lumea se schimbă…și eu am putut vedea această schimbare. Femeile se ridicau și deveneau foarte vocale în ceea ce privește modul în care erau tratate, salariile pe care le primeau și numărul femeilor care se ridicau în apărarea lor a crescut tot mai mult”, a dezvăluit Linda Gray pentru revista’Hello’, într-un număr special dedicat Zilei Internaționale a Femeilor.

Pe 12 septembrie, actrița a împlinit 82 de ani, însă nu-și trădează deloc vârsta. Acum trăiește o viață discretă în suburbia din California, Valencia, unde deține o fermă. Celebrul serial „Dallas’ a fost urmărit cu sufletul la gură și de milioane de români, iar Linda a jucat rolul lui Sue Ellen din 1978 până în 1991, apoi a apărut într-un șir de filme de succes și a reluat rolul ei la câteva reuniuni din Dallas. De asemenea, o actriță de teatru desăvârșită, a jucat rolul doamnei Robinson într-o producție The Graduate în 2001. S-a întors la Dallas în 1996 și 1998 pentru spin-off și a apărut și la reboot din 2012 până în 2014.

Citește și: Cum arată Pamela din serialul „Dallas” la 72 de ani. Cu ce se ocupă acum Victoria Principal GALERIE FOTO