Cum arată Bobby din „Dallas” la vârsta de 74 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere actorul american Patrick Duffy

Actorul american Patrick Duffy a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul lui Bobby în serialul „Dallas”.

19 mart. 2023, 23:00
Cum arată Bobby din „Dallas” la vârsta de 74 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere actorul american Patrick Duffy
Cum arată Bobby din serialul „Dallas” acum

Patrick Duffy este de origine irlandeză și s-a născut chiar de Saint Patrick’s Day, pe 17 martie. Acesta a împlinit zilele trecute vârsta de 74 de ani și a sărbătorit alături de comunitatea irlandeză. Actorul a jucat rolul lui Bobby Ewing din serialul „Dallas” timp de 13 ani, din 1978 până 1991. Acesta a mai putut fi văzut și în „Step by Step”, „Family Guy” sau „The Bold and the Beautiful”.

Citeșet și: Cum arată Pamela din serialul „Dallas” la 72 de ani. Cu ce se ocupă acum Victoria Principal GALERIE FOTO

Patrick Duffy a copilărit până la vârsta de 12 ani în Seattle. Părinții lui, Terrence și Marie Duffy, au fost asasinați în barul pe care îl dețineau în Montana, în timpul unui jaf petrecut în 1986, chiar în timpul filmărilor pentru „Dallas”.

Bobby, personajul jucat de el, a fost omorât în timpul serialului, dar la cererea publicului a revenit în 1986, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, disapariția fiind explicată prin imaginația soției sale, Pamela.

Cum arată acum Pamela

Cum arată Pamela din serialul „Dallas” la 72 de ani. Victoria Principal s-a născut pe 3 ianuarie 1950, în Fukuoka, Japonia. La cei 72 de ani, actriţa arată impecabil. Dovadă sunt fotografiile postate pe reţelele de socializare.

Victoria şi-a petrecut primele trei luni de viaţă în Japonia. Aceasta a apărut pentru prima dată pe micile ecrane când avea doar cinci ani, în câteva clipuri promoţionale. După absolvirea liceului South Dade Senior, în 1968, s-a înscris la Colegiul Miami-Dade pentru a studia medicina. În urma acestui eveniment traumatic, a decis să-şi schimbe radical viaţa, a renunţat la studiile medicale şi s-a îndreptat spre actorie.

Citește și: Brad Johnson, actorul celebru din „Melrose Place”, a murit de COVID. Artistul avea 62 de ani

În 1973 a jucat în „The Naked Ape” şi, în acelaşi an, a pozat pentru Playboy. Perioada imediat următoare nu a fost una strălucită, singura prezenţă a sa notabilă fiind în filmul „Earthquake”. A cochetat cu impresariatul, după care s-a simţit atrasă de studiul Dreptului.

Viaţa ei avea să se schimbe profund, pentru a doua oară, atunci când a citit, întâmplător, scenariul serialului „Dallas”, convinsă fiind că rolul Pamelei i se potriveşte ca o mănuşă. Avea să joace în faimosul serial transmis de CBS şi produs de Lorimar din 1978 până în 1987. Încă din 1980, serialul ”Dallas” a avut parte de un succes internaţional notabil, unele episoade stabilind recorduri mondiale de audienţă.

În 1983, Victoria Principal a fost nominalizată pentru a doua oară la Globurile de Aur pentru Cea mai bună actriţă într-un serial. Pamela Barnes Ewing a fost, alături de soţul ei Bobby Ewing, interpretat de Patrick Duffy, una din principalele atracţii ale serialului şi, în cel de-al nouălea sezon, cel mai important personaj.

Serialul de televiziune „Dallas”, unul dintre cele mai populare soap-operas ale anilor ’80, a fost transmis de postul american de televiziune CBS timp de 13 ani la rând, în perioada 2 aprilie 1978 – 3 mai 1991.

În România „Dallas” a fost ultimul serial occidental care a primit permisiunea de difuzare în perioada anilor ’80.