Celebru bărbat din showbiz: „Am avut sute de femei. Acum vreau o femeie de 78 de ani, cu bani mulţi”

Ştirea că Nelu Ploieşteanu şi-a înşelat nevasta după trei decenii de căsnicie a explodat ca o bombă. Artistul trăieşte de mai mulţi ani o poveste de dragoste cu o femeie, alta decât soţia lui, relaţie pe care cântăreţul nu a recunoscut-o niciodată.

28 iun. 2014, 12:22

După 32 de ani de căsătorie, Nelu Ploieşteanu a fost anunţat de soţia sa că divorţează, scrie ziarulring.ro. Totul i se trage de la inima lui, care se pare că a iubit mai multe femei în acelaşi timp.

Citeşte şi Un cunoscut artist a ŞOCAT showbiz-ul: „M-am căsătorit şi cu altcineva. Am o fetiţă!”

„Da, a vrut să divorţeze, au fost nişte discuţii, nişte vorbe aruncate la supărare. Chiar dacă ar divorţa de mine, nu mi-ar mai trebui altă femeie cu acte. La noi, bărbaţii mai scapă, femeile nu au voie. Asta-i situaţia. Am avut câteva sute de femei”, declara Nelu Ploieşteanu.

Citeşte şi Nelu Ploieşteanu DIVORŢEAZĂ. Vezi de ce îl părăseşte nevasta

Presiunea venită dinspre cele două femei l-au determinat pe îndrăgitul interpret să îşi dorească o altă prezenţă feminină în viaţa lui.

„Gata! Vreau o nouă iubită! Să aibă 78 de ani, să deţină bani mulţi şi să moară repede. Păi, nu e normal să mi se ia şi mie? Numai eu să scot banul?”, a spus Nelu Ploieşteanu râzând.