Două fotomodele celebre s-au căsătorit. Ce rochii au purtat la eveniment Miss Argentina 2019 și Miss Puerto Rico 2020

Două fotomodele celebre s-au căsătorit. Mariana Varela, Miss Universe Argentina 2019, și Fabiola Valentín, Miss Grand Puerto Rico 2020, au anunțat recent într-o postare pe rețelele de socializare că formează un cuplu, iar acum, şi-au unit şi destinele.

02 nov. 2022, 22:01

Două fotomodele celebre s-au căsătorit. Până acum, cele două Miss au păstrat discreția privind relația lor, nu s-a știut că formează un cuplu. Abia pe 28 octombrie, au dezvăluit că se iubesc şi au decis să se căsătorească. Au purtat ținute elegante la eveniment, una dintre ele a ales o rochie albă, iar cealaltă o salopetă neagră, cu sacou alb.

Citeşte şi: A fost desemnată Miss România. Cine este manechinul premiat de specialiștii în frumusețe (FOTO)

Două fotomodele celebre s-au căsătorit

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut chiar la concursul de frumusețe Miss Grand International 2020, potrivit Okmagazine.ro.

Și chiar dacă am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum, azi ne bucurăm de ceva special”, au scris cele două în dreptul unui clip distribuit pe Instagram.

Mariana Varela a reprezentat Argentina la Miss Univers în 2019 și s-a clasat în primele 10 la Miss Grand International 2020.

Și Fabiola Valentín a ajuns la același concurs tot în Top 10. Ea colaborează cu mai multe agenții de modeling, inclusiv cu una din Miami, notează aceeași sursă.

Miss Brazilia a murit la doar 27 de ani

Gleycy Correia a fost încoronată Miss Brazilia în anul 2018. Din păcate, şi-a pierdut viaţa în urma unei operaţii destul de banale, la amigdale.

În ultimele două luni tânăra a stat în comă, în urma stopului cardiac suferit în luna aprilie. Potrivit preotului familiei, la cinci zile de la operație, pe 4 aprilie s-a declanșat hemoragia, iar la scurt timp a avut un atacul de cord.

Un pastor care cunoștea familia susține că este vorba de un malpraxis în cazul decesului fostei regine a frumuseții din Brazilia. „Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prinţesa. Ştim că ne va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei. Vă mulțumesc mult tuturor celor care s-au rugat. Domnul să răsplătească fiecare rugăciune de iubire”, a spus pastorul.