Celebrul star K-pop Astro Moonbin a decedat la vârsta de 25 de ani. A fost luată în calcul ipoteza unei sinucideri

Starul K-pop Moonbin, membru al trupei Astro, a murit subit, miercuri, la vârsta de numai 25 de ani. Membrii trupei sunt în stare de șoc.

20 apr. 2023, 17:20
Celebrul star K-pop Astro Moonbin a decedat la vârsta de 25 de ani. A fost luată în calcul ipoteza unei sinucideri
Moonbin, celebru star K-pop, găsit mort în propria locuință. Avea numai 25 de ani

Moonbin, membru al trupei de K-pop Astro, a murit la vârsta de 25 de ani. Informația a fost făcută publică de poliție și confirmată de casa de producție a trupei sud-coreene, Fantagio, fără să facă vreo referire cu privire la cauza posibilă a morții artistului.

Poliția a precizat că ar fi vorba despre o sinucidere, urmând ca rezultateke autopsiei să clarifice cauza morții bruște a artistului.

Citește și: Psy, senzația K-Pop, a cucerit mapamondul cu piesa „Gangnam Style”, apoi a dispărut. Ce s-a întâmplat cu artistul coreean

„Pe 19 aprilie, membrul ASTRO, Moonbin, ne-a părăsit brusc și a devenit acum o stea pe cer. (…) Pentru ca familia îndoliată, care se află într-o mare mâhnire din cauza acestei tragedii bruște, să-l poată plânge cu respect pe cel plecat și să-și ia rămas bun, vă rugăm să vă abțineți de la informații speculative sau rău intenționate”, au scris reprezentanții Fantagio pe Twitter.

În mesajul transmis nu este precizată nicio cauză a morții artistului, dar poliția a transmis că ar fi vorba de o sinucidere.

Secția de poliție Seul Gangnam a precizat că pe 19 aprilie, în jurul orei 20.10 KST, Moonbin a fost găsit fără suflare în locuința sa din cartierul Gangnam, din Seul, de către managerul lui, care a anunțat poliția.

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare! A murit un îndrăgit artist de 31 de ani

„Se pare că Moonbin și-a luat viața. Discutăm în prezent posibilitatea unei autopsii pentru a determina cauza exactă a morții”, a transmis poliția.

Vestea morții artistului a șocat membrii grupului K-pop, iar AROHA, fanii trupei Astro sunt și ei îngroziți de ceea ce s-a întâmplat.