Doliu în lumea muzicii populare! A murit un îndrăgit artist de 31 de ani

E doliu în lumea muzicii populare! Marian Toma, un cunoscut artist de muzică populară, a murit la 31 de ani. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut de colegii săi in ansamblu.

04 apr. 2023, 08:47
Doliu în lumea muzicii populare! A murit un îndrăgit artist de 31 de ani

Marian Toma, un cunoscut artist de muzică populară, a murit la 31 de ani. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut de colegii săi in ansamblu.

Marian Toma era solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”. S-a stins din viață la doar 31 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. A acuzat niște probleme de sănătate, în urma cărora a ajuns la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și Ce studii are, de fapt, Maria Ciobanu. Despre marea artistă s-a spus că a terminat doar patru clase!

Cântărețul a început să se simtă rău sâmbătă seara și a ajuns de urgență la USU Slatina. A fost consultat de medici și s-a constatat că suferise un accident vascular cerebral cu inundare masivă a creierului. Ulterior, fiind situația lui s-a complicat, a fost transferat la un spital din București. Din păcate, medicii nu l-au putut salva.

„Cu mare durere în suflete anunţăm că Marian Toma, colegul şi prietenul nostru, a trecut în nefiinţă. (…) Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Astăzi, 3 aprilie, lumina refecletoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică, coleg şi prieten drag!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”.

Citește și Doliu în familia lui Ștefan Stan! Persoana care i-a marcat viața artistului s-a stins: „A murit singur”

Marian Toma și-a descoperit în urmă cu mulți ani pasiunea pentru muzică, iar de atunci și-a îndreptat toată atenția către acest domeniu. Tânărul a intrat în anul 2009, ca solist vocal, în cadrul Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”. De asemenea, Marian Toma a fost și membru în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt. Aici a activat din anul 2019, fiind tot solist vocal.

Marian Toma a terminat cursurile Facultății de Muzică București. Acesta și-a dorit să transmită pasiunea sa pentru muzică și altora, așa că și-a dorit și în cele din urmă a reușit să deschidă Școala de Muzică „Marian Toma”. Aici numeroși copii s-au înscris la cursuri și au studiat chitara sau vocea.