Celentano a făcut anunțul după 11 ani de Las Fierbinți: „Nu știu cât va mai dura serialul”

Celentano a făcut anunțul după 11 ani de Las Fierbinți. Adrian Văncică îi dă viață personajului său încă din primul sezon. Din sezonul 8 sau 9, a preluat și rolul de scenarist. De atunci, actorul este nelipsit atunci când vine vorba despre scrierea episoadelor.

19 aug. 2023, 22:10
Celentano a făcut anunțul după 11 ani de Las Fierbinți: „Nu știu cât va mai dura serialul”
Celentano a făcut anunțul după 11 ani de Las Fierbinți

Celentano a făcut anunțul după 11 ani de Las Fierbinți. Serialul a apărut în anul 2012, dar se difuzează și acum la Pro TV. Este una dintre cele mai succes producții românești. De mai bine de un deceniu, actori precum Mihai Bobonete, Costi Diță, Mihai Rait Dragomir sau Adrian Văncică dau viață unor personaje care aduc zâmbetul pe chipurile telespectatorilor.

Citește și: Cum arăta în tinerețe Mirela Nicolau, soacra lui Celentano din Las Fierbinți. A fost asemănată cu actrița italiană Ornella Muti

Celentano a făcut anunțul după 11 ani de Las Fierbinți

Adrian Văncică nu este doar interpretul lui Celentano, ci și unul dintre scenariști. Astfel, el a stat la baza multor episoade din Las Fierbinți de-a lungul timpului, alături de Bogdan Mirică și Mimi Brănescu.

Actorul a declarat că nu știe cât va mai dura serialul Las Fierbinți, difuzat de 11 ani pe micile ecrane și a mărturist că se bucură să facă parte din echipa producției.

Nu știu cât va mai dura serialul. Mi-ar plăcea să am un glob de cristal și să spun în stânga și în dreapta ce se va întâmpla, cum se va întâmpla sau când se va întâmpla. Dar așa ceva nu e posibil!

Ceea ce știu, însă, e că mă bucur de fiecare dată când joc în acest serial sau când am ocazia să scriu și să lucrez pentru el. Iar asta cred că e valabil pentru mulți dintre colegii mei.

Abia aștept să apară ziua în care concurența va naște un produs prin care ne va îngenunchea. Voi ieși atunci precum soldatul român, la baionetă, cu pieptul în față, încercând să renască!”, a declarat actorul pentru Cancan.ro.