Celia, scandal monstru cu un șofer Bolt: „E făcută plângerea, îmi doresc să se facă dreptate”

Celia, scandal monstru cu un șofer Bolt. Artista este extrem de revoltată din cauza felului în care a fost tratat unul din cei mai buni prieteni ai săi, Marian Ilie, în timpul unei curse. Bărbatul a ajuns la Poliție după ce a fost lovit și abandonat în stradă, cu toate că plătise cursa.

19 apr. 2024, 22:40
Celia, scandal monstru cu un șofer Bolt: „E făcută plângerea, îmi doresc să se facă dreptate”
Celia, scandal monstru cu un șofer Bolt

Celia, scandal monstru cu un șofer Bolt. În timp ce se afla spre cabinetul stomatologic, tânărul l-a rugat frumos pe șofer să aibă un limbaj decent, pentru că altfel va face o sesizare pe numele lui și nu va evalua cu notă maximă cursa.

Șoferul i-ar fi  cerut lui Marian să se dea jos din mașină, ba chiar i-ar fi aplicat și două palme. Celia a fost sunată de urgență de amicul ei, care a relatat toată povestea.

Citește și: Celia, anunț neașteptat pentru fani. Ce se întâmplă cu proiectele ei muzicale: „Am fost restricționată”

Celia, scandal monstru cu un șofer Bolt

Deci el a făcut plângere la Poliție deja, e făcută plângerea. Odată ce e făcută plângerea, sesizarea și tot, îmi doresc să se facă dreptate. Nu e normal așa ceva, chiar nu mai merită să lucreze la Bolt. Mi se pare inadmisibil, frate! El a făcut, săracul, și sesizare la Bolt.

M-am dus cu el și am căutat, era o cameră acolo unde l-au dat jos și l-au plesnit. Dar, a naibii cameră că nu a filmat în perioada respectivă. Am intrat în magazinul respectiv și am căutat și apărea ”No video available” sau ceva de genul, de la camera din față care dădea spre locul unde a fost lovit. Așa de tare m-am supărat și am zis că nu se poate. M-a sunat și mi-a zis… Săracul era cu infecție la dinți, mergea la dentist. 

L-a filmat foarte puțin când i-a spus: Măi, de ce dai în mine? I-am zis că un astfel de om nu mai merită să fie șofer. Totuși, duce oameni zi de zi. Cum să te dai jos să lovești un om pentru că i-a zis să vorbească frumos că altfel îi face sesizare?

Ăsta i-a zis să se dea jos, iar el i-a spus că nu se dă jos pentru că avea cursa plătită, nu aia era destinația, știi? I-a zis să se dea jos. Și l-a dat jos și i-a dat două palme și l-a lăsat în stradă”, a povestit Celia, pentru Fanatik.ro.