Celulă VIP pentru Năstase. Fostul premier va sta în cameră cu un judecător VIDEO

Pe Adrian Năstase îl aşteaptă un regim preferenţial la Penitenciarul Rahova. Asta spune un angajat al închisorii, care e convins că deţinuţii de aici nu vor avea nici măcar privilegiul de a lua masa alături de fostul prim ministru al României.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 09:37
Celulă VIP pentru Năstase. Fostul premier va sta în cameră cu un judecător VIDEO

Un angajat al Penitenciarului Rahova a declarat că sosirea lui Adrian Năstase este mult aşteptată în penitenciar. Acesta spune că deţinuţii sunt conştienţi că nimeni nu va avea prilejul de a sta la masă cu fostul premier. Ba mai mult, îl cataloghează pe Năstase ca fiind vulnerabil.

„Omul e vulnerabil şi el. Ca şi un agent de poliţie. N-o să-l bagi cu infractorii la un loc. Nu e orişicine, un terchea-berchea. N-o să stea singur în cameră. O să stea cu un judecător, cu un comisar”, a spus angajatul.

Medicii de la Spitalul Floreasca au anunţat luni decizia în privinţa transferului lui Adrian Năstase la spitalul penitenciarului Rahova. Internat de urgenţă şi operat după ce săptămâna trecută a încercat să se sinucidă, Adrian Năstase rămâne pentru moment sub supravegherea medicilor de la Spitalul de Urgenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa, comisia de evaluare a stabilit că un eventual transfer al fostului premier poate fi decis doar în urma evaluării medico-legale.

Adrian Năstase a fost chemat miercuri, la ora 9.25, la IML, o hârtie oficială fiind trimisă în acest sens la Spitalul Floreasca unde se află internat fostul premier.