Cercetătorii germani uluiesc lumea: Există viaţă după moarte

Un anunț uluitor a fost făcut în această dimineață de către o echipă de psihologi și medici de la Technische Universität din Berlin. Echipa de experți susține că există viață după moarte într-o anumită formă și acest lucru a fost demonstrat prin experimente clinice.

RomaniaTV.net
11 iul. 2016, 11:42
Cercetătorii germani uluiesc lumea: Există viaţă după moarte

Anunțul vine ca urmare a unui studiu de examinare medicală care a supravegheat experiențele aproape de moarte, prin inducerea morții clinice la pacienții cu o durată de aproximativ 20 de minute înainte de a fi aduși înapoi la viață.

Citeşte şi  Concluzie HALUCINANTĂ a experţilor OXFORD. Ziua în care viaţa pe Terra va lua sfârşit

Acest studiu s-a desfășurat pe o perioadă de 4 ani și a inclus 944 de voluntari, precum și o combinație de medicamente, cum ar fi adrenalina și dimetiltriptaminei, care permit organismului să supraviețuiască în starea de moarte clinică și pentru a readuce la viață subiectul fără probleme.

După inducerea decesului clinic, o stare de comă temporară a fost indusă asupra pacientului. Pentru aceasta, medicii au folosit un amestec diferit de medicamente, care au fost filtrate de ozonul din fluxul sanguin al pacientului în timpul procesului de reanimare, 18 minute mai târziu.

Continuarea pe elli.ro