Cercetătorii NASA au descoperit elixirul vieţii: Un supliment alimentar care prelungeşte traiul

Savanţii americani au creat o linie de suplimente alimentare - după cercetări realizate împreună cu experţii de la NASA -, care au capacitatea de a proteja şi de a prelungi viaţa.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 17:25
Cercetătorii NASA au descoperit elixirul vieţii: Un supliment alimentar care prelungeşte traiul

Cercetătorii de la NASA şi Johnson Space Centre (JSC) au lucrat împreună pentru a crea formula nutriţională AmeriSciences AS10, despre care afirmă că are capacitatea de a prelungi viaţa, atunci când organismul este supus unor factori de stres, precum radiaţia, informează femalefirst.co.uk.

AmeriSciences AS10 este un antioxidant puternic în formă lichidă şi cu efect de anti-îmbătrânire, alcătuit exclusiv din ingrediente obţinute din fructe şi legume.

Acest produs face parte dintr-o gamă mai largă de suplimente nutriţionale, precum multivitaminele AS 10 Life, obţinute tot în urma colaborării cu NASA şi JSC.

În cadrul unui studiu separat, care a analizat beneficiile asupra sănătăţii celulare, cercetătorii au utilizat tehnologia facială VISIA şi au observat astfel la nivelul pielii o reducere vizibilă a petelor cauzate de vârstă, a vătămărilor tegumentului produse de razele ultraviolete, a petelor de roşeaţă şi a pistruilor, în aproximativ două luni de la începerea administrării noului produs.

AmeriSciences AS10 are o formulă specială cu un grad de disoluţie de 95% – ceea ce înseamnă că 95% din vitaminele, mineralele şi fitonutrimentele din aceste suplimente sunt absorbite de organism, spre deosebire de actualele suplimente din comerţ, care au o rată cuprinsă între 25% şi 50%.

Produsul AmeriSciences AS10 asigură o „plasă de siguranţă” de vitamine şi minerale esenţiale pentru menţinerea sănătăţii optime şi respectă una dintre recomandările guvernului american pentru populaţie – aceea de a mânca cinci porţii de fructe şi legume proaspete în fiecare zi.

Produsul este îmbuteliat într-un ambalaj care seamănă cu o sticlă de vin şi se adresează tuturor acelor persoane care se simt obosite şi epuizate din cauza unui stil de viaţă neechilibrat şi a unor carenţe nutriţionale.