Cerere în căsătorie spectaculoasă. Un profesor și-a cerut iubita, tot profesoară, în fața clasei pline de elevi: „Nu numai că ieșim împreună, sunt îndrăgostit până peste cap”

Un moment de-a dreptul emoționant a fost filmat în fața unei clase pline de elevi. Doi profesori au decis să facă pasul cel mare și să-și unească destinele.

24 nov. 2022, 20:23
Cerere în căsătorie spectaculoasă. Un profesor și-a cerut iubita, tot profesoară, în fața clasei pline de elevi: „Nu numai că ieșim împreună, sunt îndrăgostit până peste cap”

Doi profesori au decis să nu se mai ascundă și să pună capăt zvonurilor care circulau prin școală legate de relația lor amoroasă. Așa că s-au afișat în fața elevilor lor și au recunoscut că formează un cuplu.

„Ridicați mâna dacă ați auzit un zvon despre mine și doamna Barker. Există un zvon care spune că eu și doamna Barker ne întâlnim. Așa că răspunsul este da, ieșim la întâlniri, De fapt, e mai mult decât faptul că ne întâlnim pentru că sunt îndrăgostit până peste cap de ea”, le-a mărturisit domnul Jason Seifert elevilor.

În momentul în care au auzit confirmarea toți elevii din sală au început să aplaude și să țipe de bucurie. Ceea ce nu știau nici ei, nici doamna Baker e că partea cea mai frumoasă a discursului abia de acum începea.

Profesorul a făcut o mică pauză, și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita în căsătorie. „Mă întrebam dacă doamna Barker ar dori să devină doamna Seifert”, a spus el, în timp ce s-a așezat în genunchi și a scos inelul. Elevii au început să urle din nou de bucurie și să aplaude ce vedeau în fața ochilor.

Jason Seifert și Ally Barker s-au cunoscut în timp ce lucrau împreună la Harry Russell Elementary School din West Carrollton, Ohio. Cei doi au început să fie foarte buni prieteni înainte de a deveni un cuplu, a spus Barker.

Citește și Cerere în căsătorie ca-n filme. Un tânăr din Deva i-a oferit inelul iubitei după ce a coborât din ambulanță

Ei lucrează împreună și predau la aproximativ 100 de studenți, dintre care mulți au simțit că există o relație între ei.

„M-am gândit că ne-am cunoscut datorită acelei școli, că ne-am împrietenit datorită acelei școli, ne-am îndrăgostit datorită acelei școli, așa că avea sens. Profesorii din echipa noastră au devenit atât de apropiați. Am devenit o familie acolo. Nu am vrut nici acei profesori să știe [despre cererea în căsătorie]. Am vorbit cu directorul pentru a mă asigura că consideră că este potrivit să fac acest lucru în fața clasei”, a spus profesorul pentru Abcnews.

Citește și Cum a distrus un angajat Disneyland o cerere în căsătorie planificată până la cel mai mic detaliu. „Nu ne mai pot da momentul înapoi și e singurul lucru pe care îl vreau”