Cetăţean egiptean suspectat că ar fi şantajat două persoane cu publicarea unor imagini compromiţătoare, reţinut

Un cetăţean egiptean în vârstă de 32 de ani, suspectat că ar fi şantajat două persoane cu publicarea pe internet a unor imagini compromiţătoare, a fost reţinut de poliţiştii din Dâmboviţa. El ar fi cerut 6.000 de dolari şi 3.000 de euro victimelor, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
30 apr. 2019, 09:41
Cetăţean egiptean suspectat că ar fi şantajat două persoane cu publicarea unor imagini compromiţătoare, reţinut

Poliţiştii din Dâmboviţa au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, de cetăţenie egipteană, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.

”În perioada mai 2016-iulie 2017, acesta ar fi ameninţat o persoană, din oraşul Băicoi, cu privire la faptul că va publica mai multe imagini indecente pe reţelele de socializare, dacă nu îi va plăti suma de 6.000 de dolari. Totodată, în cursul lunii martie 2019, bănuitul ar fi ameninţat o altă persoana, din municipiul Târgovişte, cu publicarea unor imagini indecente pe reţelele de socializare, dacă nu va primi suma de 3.000 de euro”, au transmis, marţi, poliţiştii din Dâmboviţa.

Aceştia au precizat că în cursul zilei de marţi suspectul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările continuă sub supravegherea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.