Cetăţean italian, rănit la vânătoare după ce arma i s-a descărcat în picior

Un cetăţean italian a fost rănit la o partidă de vânătoare desfăşurată în judeţul Brăila, după ce arma i s-a descărcat accidental în picior, potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de IPJ Brăila.

15 oct. 2014, 12:58
Cetăţean italian, rănit la vânătoare după ce arma i s-a descărcat în picior

Cazul a fost sesizat telefonic prin Sistemul Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către o asistentă medicală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care a reclamat că în această unitate a fost internat un cetaţean italian care avea o alică într-un picior, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Imaginile care fac înconjurul Facebook-ului. Se caută un braconier care a postat imagini şocante

Poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au deplasat la spital şi au efectuat verificări, stabilind că, în ziua de 13.10.2014, pe fondul cinegetic nr.34 Spiru Haret, gestionat de A.J.V.P.S. Brăila, a avut loc o vânătoare organizată cu cetăţeni italieni, unde a fost prezent şi S.Fabrizio, 52 de ani. Acesta l-a ajutat pe unul dintre vânători să-şi încarce arma de vânătoare, moment în care s-a descărcat accidental, iar alicele l-au lovit în piciorul drept„, potrivit IPJ Brăila.

Citeşte şi A primit AMENINŢĂRI cu MOARTEA după ce a postat o singură IMAGINE pe FACEBOOK: Toţi au aflat adresa casei mele

În cauză sunt continuate cercetările pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi uz de armă letală fără drept.