Cezar Ouatu s-a DESPĂRŢIT de soprana Angela Gheorghiu

Contratenorul Cezar Ouatu, care a locuit o bună perioadă în casa sopranei din Bucureşti, s-a mutat înapoi în locuinţa sa din Ploieşti, potrivit click.ro.

RomaniaTV.net
29 iun. 2013, 09:23
Cezar Ouatu s-a DESPĂRŢIT de soprana Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu (47 ani) a pus punct relaţiei pe care a avut-o mai bine de un an cu contratenorul Cezar Ouatu (33 ani), reprezentantul României la concursul Eurovision din acest an.

Cei doi nu sunt la prima ceartă, însă, de data aceasta, ruptura pare să fie definitivă. Contratenorul şi-a luat lucrurile din casa celebrei soprane, pe care le-a dus înapoi la el, la Ploieşti. Apropiaţii celor doi susţin că soprana ar fi bănuit că acesta stătea cu ea din interes. De altfel, Ouatu ar fi fost întreţinut de Angela Gheorghiu, care cheltuia cu el zeci de mii de euro. Conform unor surse, problemele dintre ei au survenit în urmă cu câteva săptămâni, înainte de plecarea lor în Rusia, pentru un concert la Moscova, care ulterior a fost anulat.

„Cariera lui Cezar a depins în permanenţă de soprană. Ea l-a ajutat foarte mult, dar lui îi era foarte greu să recunoască acest lucru deoarce este un tip extrem de orgolios. De partea cealaltă, şi ea s-a simţit de multe ori neglijată şi dată deoparte de Cezar”, susţine un bun prieten al lui Ouatu.

„În anumite perioade, am avut relaţii foarte frumoase. Eu nu cred foarte mult în relaţiile platonice sau la distanţă, nu cred în dragoste la prima vedere, ci în lucruri mai profunde care se creează în timp. Cred în Carpe Diem, dar în dragoste trebuie să treacă timpul pentru că de multe ori aparenţele pot înşela”, a declarat Cezar, pentru Adevărul. El a recunoscut că are probleme sentimentale.