Cezar Preda: Dacă se rupe USL, repercusiunile se vor simţi mai ales în teritoriu

Ruperea USL-ului nu va avea efecte majore la nivel central, dar repercusiunile se vor resimţi în teritoriu unde vor apărea noi majorităţi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, deputatul PDL Cezar Preda.

RomaniaTV.net
20 feb. 2014, 10:52
Cezar Preda: Dacă se rupe USL, repercusiunile se vor simţi mai ales în teritoriu

În opinia sa, ”toate aranjamentele care au fost făcute până acum în teritoriu vor pica”.

”Nu cânt prohodul niciunei coaliţii, căci dacă PSD şi PNL se rup vor apare două USL-uri mai mici, la fel de toxice amândouă pentru că nu s-au ţinut de promisiuni, dar repercusiunile majore vor fi în teritoriu, pentru că în teritoriu se vor crea noi majorităţi, iar toate aranjamentele care au fost făcute vor pica şi atunci preşedinţii de consilii judeţene nu vor mai sta liniştiţi cu privire la contractele de deszăpezire sau cu privire la întreţinerea drumurilor”, a mai spus Cezar Preda.

El crede că nici judeţul Buzău nu face excepţie de la o eventuală schimbare a configuraţiei scenei politice.

”Situaţia diferă de la judeţ la judeţ, dar la Buzău, unde în CJ sunt reprezentate doar trei partide politice, oricare din cele două pot forma majoritatea. Chiar dacă în acest moment conducerea CJ este foarte supărată pe consilierii PDL pentru că au cerut desecretizarea contractelor de deszăpezire, supărarea le trece în 30 de secunde”, a arătat deputatul Cezar Preda.