Cezar Preda, PDL: Vom avea un candidat al dreptei unite la prezidenţiale. El se va baza pe teritoriu

Vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a precizat, joi, că va exista un candidat al dreptei unite la prezidenţiale 'care se va baza pe structurile din teritoriu' ale acestei formaţiuni politice. Potrivit Agerpres, Preda a mai spus că acest candidat se va sprijini pe structurile din teritoriu.

10 oct. 2013, 16:12
Cezar Preda, PDL: Vom avea un candidat al dreptei unite la prezidenţiale. El se va baza pe teritoriu

‘Cred că vom avea un candidat al dreptei unite la prezidenţiale care se va baza pe structurile din teritoriu. PDL este într-o reconstrucţie puternică de mai bine de un an, lucrăm să ne refacem pentru a face faţă unei bătălii de asemenea anvergură şi nu doar să ne visăm pe cai albi şi mari’, a spus vicepreşedintele PDL.

El s-a referit şi la intenţia lui Mihai Răzvan Ungureanu de a candida în 2014, la alegerile prezidenţiale.

‘Dacă domnia sa are o dungă roşie peste care nu poate să treacă, noi PDL-ştii avem un zid roşu peste care nu putem să trecem. Zidul acesta este format din munca timp de 22 de ani a sutelor de mii de militanţi care şi ieri, şi astăzi, şi mâine se chinuie să aibă structuri şi militanţi pe fiecare stradă, în fiecare bloc, în fiecare sat şi nu să se ducă la televizor şi să viseze cariere politice pe nimic’, a spus Cezar Preda.

În plus, PDL-istul a subliniat că trebuie evitată situaţia din 2000 când ‘dreapta a avut trei candidaţi’ la alegerile prezidenţiale. ‘ (…) să ne apucăm de treabă, să fim ca fraţii şi să ne vedem vârful nasului fiecare pentru a evita acea situaţie din 2000 când dreapta a avut trei candidaţi la prezidenţiale’, a subliniat liderul democrat-liberal.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a adus luni la cunoştinţa Biroului Permanent Naţional al partidului intenţia de a candida în 2014 la Preşedinţia României.

 

VEZI SI:

Cezar Preda: Suntem plini de sânge într-un ring de box. Adversarul e în cealaltă parte a ringului

Cezar Preda despre Nicolăescu: Cursul euro o ia mai rău razna când vede un prost la microfon