CFR CLUJ – ALKMAAR 0-1. Presiune uriaşă pe Dan Petrescu, ultimul loc în grupă!

CFR Cluj a fost învinsă acasă de Alkmaar, scor 1-0, în Conference League. Clujenii sunt pe ultimul loc în clasament.

22 oct. 2021, 00:00
CFR CLUJ – ALKMAAR 0-1. Presiune uriaşă pe Dan Petrescu, ultimul loc în grupă!

UPDATE: Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League. Golul a fost marcat de Karlsson, în minutul 18. În minutul 18, un gol al lui Debeljuh a fost anulat pentru ofsaid.

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat joi seară, după meciul cu AZ Alkmaar, scor 0-1, că formaţia sa trebuie să găsească soluţia pentru a intra mai bine în joc şi a evolua de la început aşa cum a făcut-o în repriza a doua.

“Nu am reuşit să câştigăm, dar eu zic că un rezultat mai corect era de egalitate. Păcat pentru eforturile făcute în repriza a doua. Dacă vrem să ajungem pe locul doi trebuie să avem atitudinea din repriza a doua. Trebuie să fim aşa din primul minut. Trebuie să găsim soluţia să intrăm mai bine. Asta a făcut diferenţa. Echipa adversă a fost mai agresivă”, a spus Camora la Pro X.

Adrian Păun a afirmat că o remiză ar fi fost echitabilă. “Al treilea meci în care nu reuşim să câştigăm. N-avem decât să strângem rândurile, să fim uniţi, să muncim mai mult şi să ne jucăm şansa până la final. Nu înţeleg de ce trebuie să treacă o repriză până când începem să jucăm fotbal. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil, pentru că am fost altfel în a doua repriză”, a precizat el.

CFR CLUJ – ALKMAAR LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO X. CFR Cluj joacă în această seară cu AZ Alkmaar în grupele Conference League. Lideri în Liga 1, dar pe ultima poziție în ultima competiţie a Europei, clujenii caută prima victorie în acest sezon continenatl. Partida va începe la ora 22:00 și va fi transmisă live la TV pe PRO X și livescore pe Romaniatv.net

 

CFR Cluj – AZ Alkmaar, echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Păun, Bordeianu, Culio – Deac, Debeljuh, Omrani
Rezerve: Cristiano, Hindrich – Rodriguez, Graovac, Sigurjonsson, Susic, Costache, Boateng, Petrila, Bouhenna, Alibec, Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

AZ Alkmaar: Vindahl-Jensen – Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo, D. De Wit, Clasie – A. Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson
Rezerve: Verhulst, Reus – Aboukhlal, Koopmeiners, Witry, Evjen, Duin, Letschert, Taabouni, Reijnders, Beukema
Antrenor: Pascal Jansen

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca
Arbitru: Halis Özkahya (Turcia)

Dan Petrescu: Mai mult mă sperie forma noastră decât cei de la Alkmaar / Despre postul său: Emoţii am tot timpul, e posibil orice

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îl sperie adversara din această săptămână din Conference League, AZ Alkmaar, dar mai mult îl sperie forma echipei CFR Cluj.

FRF impune certificatul verde pentru jucători. Ce sancţiuni vor suporta cei ce încalcă regula

“Da, mă sperie Alkmaar, pentru că au un lot foarte bun, tânăr, 14 jucători de echipă naţională, entuziasm, tinereţe, viteză… Fotbalul olandez a produs mereu jocuri calitate. Jocul de atac al lor este unul pe care nu l-am văzut demult la alte echipe. Trebuie să încercăm să oprim acest joc, dar nici noi nu suntem într-o formă foarte bună în acest moment. Pe mine mai mult mă sperie forma noastră decât cei de la Alkmaar, dar şi cei de la Alkmaar merită respectaţi şi temuţi pentru că joacă un fotbal de mare calitate. După ultimul meci a fost mult mai greu, nu prea am dormit deloc, nu am înţeles nimic din acel meci, e clar că principalul vinovat la orice rezultat e antrenorul. Am încercat să văd unde am greşit şi ce trebuie să fac în continuare. Trebuie să încercăm să facem o figură frumoasă. Alkmaar e favorită clară în acest meci. Să văd după meci să aibă toţi capetele sus că au dat totul în teren, să văd un spirit de echipă care a lipsit la ultimul meci”, a spus Petrescu.

Anamaria Prodan, chemată de urgenţă la tribunal. Scandal monstru pentru bani în plin proces de divorţ: suma este imensă!
El a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec: “Alibec a fost accidentat foarte mult, nu prea s-a antrenat şi lucrul ăsta se mai vede la meciuri. Trebuie să avem răbdare să îl vedem pe adevăratul Alibec”.
Întrebat dacă are emoţii pentru postul său, Petrescu a răspuns: “Am contract trei ani, am venit să ajut echipa. Decizia o iau cei care conduc. Emoţii am tot timpul, şi când câştig şi când pierd, e posibil orice. Nu depinde de mine. Eu cât voi fi aici voi da totul şi voi încerca să scot maxim din jucători”.

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a fost învinsă, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, de FC Rapid, într-un meci din etapa a XII-a a primului eşalon. Joi, CFR Cluj va întâlni echipa AZ Alkmaar, pe teren propriu, de la ora 22.00, în grupa D a Conference League.

Cupe europene: Victorie pentru Răzvan Lucescu şi Mitriţă, eşec pentru Stanciu

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi cu Alexandru Mitriţă în componenţă, a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Copenhaga, într-un meci din grupele Conference League. De la gazde a fost eliminat Grabara, în minutul 9.

Pentru PAOK au înscris Siddey ’19 şi Zivkovic ’38, iar pentru Copenhaga a marcat Biel ’80.

Mitriţă a jucat până în minutul 87.

Tot în Conference League, Slavia Praga, cu Nicolae Stanciu pe teren până în minutul 66, a fost învinsă în deplasare de Maccabi Haifa, scor 1-0. A marcat Donyoh, în minutul 24.

De asemenea, AS Roma a fost învinsă cu 6-1 de Bodo/Glimt, iar Tottenham cu 1-0 de Vitesse Arnhem.

În Liga Europa, Lazio Roma a remizat cu Marseille. Ştefan Radu a fost rezervă la Lazio.

Ludogoreţ a pierdut cu 0-1 în faţa echipei Brag